• BIST 10218.58
  • Altın 2444.587
  • Dolar 32.193
  • Euro 34.7877
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 16 °C

Trabzonlular Derneği’nden Başkan Doğan’a Ziyaret

Trabzonlular Derneği’nden Başkan Doğan’a Ziyaret
Kocaeli Trabzonlular Derneği Başkanı Sami Durmuşoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ı ziyaret etti.

Kocaeli Trabzonlular Derneği Başkanı Sami Durmuşoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ı ziyaret etti.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Trabzonlular Derneği Başkanı Sami Durmuşoğlu ve yönetimini makamında ağırladı. Çeşitli konularda karşılıklı görüş alış verişinde bulunulan ziyarette konuşan Başkan Doğan, Kocaeli'de farklı kültürlerden bir mozaik olduğunu ifade ederek, "hepimiz Kocaeli'nin hamurunda yoğrulduk" dedi.

Kocaeli Trabzonlular Derneği Başkanı Durmuşoğlu da, "Kocaeli'nde yaşayan Trabzonlular için bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Belediye Başkanımızın bizlere her zaman destek oluyor. Kendisine bir kez daha teşekkür ederiz" şeklinde konuştu.

İzmit'in Türkiye'nin her yerinden göç alan bir şehir olduğunu söyleyen Başkan Doğan, "Trabzonlu hemşerilerimiz de kentimize iş hayatında, sosyal hayatta çok güzel değerler kazandıran bir kesimimiz. O bölgenin insanının cesareti, girişimi, çalışkanlığı şehrimize güzel katkılar olarak dönüyor. Trabzonlu hemşerilerimize oradaki geleneklerini, göreneklerini, o bölgenin insanı olma özelliklerini unutmadan İzmitlilik bilinçleri ve İzmit'e olan katkıları için teşekkür ediyoruz. Hep birlikte İzmitimiz'i, Kocaelimiz'i daha yaşanabilir, daha huzur dolu, çocuklarımıza daha güzel bir şehir olarak teslim etmenin gayretindeyiz" dedi.

Sivil toplum örgütlerini ve hemşeri derneklerini çok önemsediğini de ifade eden Doğan, "Bir yandan Trabzonlu hemşerilerimiz arasında bir bağ kurmaya çalışıyorsunuz, diğer taraftan o bölgenin kültürel değerlerini buraya yansıtmaya çalışıyorsunuz. Bununla da şehre bir değer katıyorsunuz. Sivil toplum örgütleri hepimiz için çok değerli. Hemşeri derneklerinde, hemşericilik yapmadan hemşeri derneği olmak lazım. Herkes bizim hemşerimiz. Trabzonlular Derneğimiz ayrım yapmadan Kocaeli'de yaşayan herkese gücü yettiği kadar destek veriyor. Artık size ait bir sosyal tesise de imza atmanın zamanı geldi. Biz elimizden gelen çalışmaları yaptık. Özellikle hanımları yoğun bir şekilde yönetime almanız çok doğru bir tespit. Hanımeli değen işler yapacağınıza inanıyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
    Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim