• BIST 8761.79
  • Altın 2240.049
  • Dolar 32.3318
  • Euro 35.1683
  • İstanbul 10 °C
  • Ankara 5 °C
  • İzmir 10 °C

Tour Of Mersin’in 3. etabı tamamlandı

Tour Of Mersin’in 3. etabı tamamlandı
Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 4.'sü gerçekleştirilen "Tour Of Mersin Uluslararası Bisiklet Turu'nun 3. etabı tamamlandı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 4.'sü gerçekleştirilen "Tour Of Mersin Uluslararası Bisiklet Turu'nun 3. etabı tamamlandı. Turun 3. etabını Belarus'un Minsk Cycling Club takımından Eduard Vorganov 4 saat 27 dakika 36 saniye ile tamamlayarak, etap klasmanında birinci oldu ve Sarı Mayo'nun sahibi oldu.

9 ülkeden 15 takım ve yaklaşık 105 sporcunun katılım gösterdiği Tour Of Mersin'in 3. etabının startı Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz tarafından verildi. Mersin Valiliği himayesinde, Büyükşehir Belediyesi ve Bisiklet Federasyonu işbirliği ile gerçekleştirilen bisiklet turunun 3. etabı Tarsus AVM önünden başladı. Tarsus'un Takbaş, Ulaş ve Beylice gibi mahalleri pedallandıktan sonra, Çamlıyayla'dan geçen bisikletliler, Toroslar'ın Güzelyayla ve Doruklu istikametini takip ederek Mersin merkezde Özgecan Aslan Meydanında yarışı sonlandırdı. Yaklaşık 4 buçuk saat süren yarışta toplamda 152 kilometre yol kat eden sporcular, çetin geçen bir yarışı daha tamamlamış oldu.

3. etabın birincisi Belarus

Üçüncü günün sonunda, etap klasmanında Belarus'tan Minsk Cycling Club takımından Eduard Vorganov 4 saat 27 dakika 36 saniye ile birinci, Bulgaristan'dan Trevigiani Phonix-Hemus 1896 takımından German Nicolas Tivani Perez 4 saat 29 dakika 5 saniye ile ikinci, Türkiye'den Torku Şeker Spor takımından Ivan Balykın 4 saat 29 dakika 5 saniye ve salise farkı ile üçüncü oldu. Dereceye giren sporcular ödüllerini Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'ın elinden aldı.

Genel Klasmanda ilk iki günün birincisi olan Belarus'tan Minsk Cycling Club takımından Eduard Vorganov üçüncü etabı da birincilikle bitirerek ödülünü Başkan Kocamaz'ın elinden aldı. Yokuş Klasmanı ve Sprint Klasmanı dalında da birinciliği eden bırakmayan Minsk Cycling Club takımından Eduard Vorganov da ödülünü Başkan Kocamaz'ın elinden alarak hem sarı hem turkuaz hem de turuncu mayonun sahibi oldu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim