• BIST 8718.11
  • Altın 2245.336
  • Dolar 32.3297
  • Euro 35.1889
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara 2 °C
  • İzmir 7 °C

“Torna ile Şekillenen Hayatlar” semineri

“Torna ile Şekillenen Hayatlar” semineri
Makina Mühendisleri Odası (MMO) Samsun Şubesi ve bir firma işbirliği ile Ondokuz Mayıs Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makina Mühendisliği Bölümünde...

Makina Mühendisleri Odası (MMO) Samsun Şubesi ve bir firma işbirliği ile Ondokuz Mayıs Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makina Mühendisliği Bölümünde okuyan öğrenci üyelere yönelik "Torna ile Şekillenen Hayatlar" semineri düzenlendi.

Seminere Ondokuz Mayıs Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı. Seminerde firmanın Müşteri İlişkileri Koordinatörü Yalçın Paslı, "Üniversiteden mezuniyet sonrasında nasıl bir iş hayatı bekliyor? Mezun olduktan sonra iş bulabilir miyiz, hangi sektörlerde eleman ihtiyacı bulunuyor?, İmalat sektöründe kariyer planlaması, Türkiye'nin dünya üretimindeki payı ve gelecek beklentileri, Takım tezgâhlarının geçmişten günümüze gelişimi, Dünyada ve Türkiye'de takım tezgâhları sektörüne genel bakış, Endüstri 4 ve gelecekte üretim süreçleri, Havacılık sektörü uygulamaları, Sektörlerden 5 eksen uygulamalarına kesim örnekleri ve İmalat sektörünün sorunları" konu başlıkları altında öğrencilere detaylı bilgi aktardı.

Seminerle ilgili açıklama yapan MMO Samsun Şube Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Gürkan, öğrenci üyelerinin eğitim süreçlerinde çalışma hayatına yönelik bilgi kapasitelerinin artırılması ve deneyimlerinin oluşmasını önemsediklerini, bu nedenle Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube olarak öğrenci üyelerine yönelik kongre, kurultay, çalıştay, teknik geziler, sosyal geziler, deneyimler toplantıları, teknik seminerler düzenlediklerini söyledi.

Öğrenci Üye Komisyonu'ndan gelen talepler doğrultusunda seminerlerin ve eğitimlerin planladığını belirten Gürkan, staj yeri oluşturarak öğrencilerin teorik bilgilerinin pratik bilgilerle pekiştirilmesine çalıştıklarını sözlerine ekledi.

“Torna ile Şekillenen Hayatlar” semineri

“Torna ile Şekillenen Hayatlar” semineri

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim