• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 16 °C

Torbalı Ticaret Odası’ndan Terör Hamlesi

Torbalı Ticaret Odası’ndan Terör Hamlesi
İzmir'de, Ankara ve İstanbul'da yaşanan terör saldırıları sonucu vatandaşların dışarı çıkmaması esnafı olumsuz yönde etkilerken, Torbalı Ticaret...

İzmir'de, Ankara ve İstanbul'da yaşanan terör saldırıları sonucu vatandaşların dışarı çıkmaması esnafı olumsuz yönde etkilerken, Torbalı Ticaret Odası (TTO), başlattığı "Terörden korkma, sokağa çık" kampanyası çerçevesinde ilçedeki esnaflara bir ziyaret yapacak.

Son günlerde yaşanan terör saldırılarının ardından İzmir'de korkan ve tedirgin olan vatandaşlar evlerinden çıkmamayı tercih etti. Bu durum bazı ilçelerde esnafların durumunu olumsuz etkilerken, Torbalı Ticaret Odası (TTO) konuyla ilgili "Terörden korkma, sokağa çık" sloganıyla bir kampanya başlattı. Üyeleriyle beraber bir araya gelecek olan Torbalı Ticaret Odası yöneticileri, kentteki esnaflara moral vermek amacıyla bir ziyaret gerçekleştirecek. Yöneticiler ayrıca, Ege Bölgesi'nin en eski ve en büyük pazarı olarak gösterilen Torbalı Perşembe pazarını, kafe ve sinema salonlarına da ziyaret ederek başlattıkları kampanyaya destek isteyecek. Kampanya kapsamında broşürlerde hazırlatan Torbalı Ticaret Odası'nın, üzerinde "Dışarı çık, alış-veriş yap", "Evine kapanma. Tatil planını bozma", "Pazara, markete ve sokağa çıkmaktan kaçınma" şeklinde yazılı broşürleri ise vatandaşlara dağıtacağı öğrenildi.

Kampanya hakkında bilgi veren TTO Başkanı Olgun, "Devletimiz üzerine düşeni yapıyor, gereksiz endişeler hayatı felç eder. Tedbirli olmak güzel ama travmaya izin vermemeliyiz. New York ve Paris saldırılarından sonra insanlar inadına sokağa çıktı. Alışveriş yapıp sokakları tıklım tıklım doldurdu. Bin yıldır bir arada yaşayan insanları ayırmak mümkün değil; ama toplum üzerinde travma yaratıp esnafı ve işletmeciyi batırmak mümkün olabilir. Sağda solda veya sosyal medyadaki bombacılara itibar edip toplumu gerenler, farkına varmadan terörün amacına hizmet etmektedirler" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim