• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 16 °C

Termalspor’un Son Kurbanı Ankara Hentbolspor

Termalspor’un Son Kurbanı Ankara Hentbolspor
Aziziye Belediyesi Termalspor Kulübü Hentbol takımı, Ankara temsilcisi Hentbolspor'u deplasmanda 42-33 mağlup ederek, play off yolunda büyük avantaj yakaladı.

Aziziye Belediyesi Termalspor Kulübü Hentbol takımı, Ankara temsilcisi Hentbolspor'u deplasmanda 42-33 mağlup ederek, play off yolunda büyük avantaj yakaladı. Ligde ikinci sırada yer alan Termalspor, bitime altı hafta kala üçüncü ile puan farkını 6'ya çıkardı.

Türkiye Hentbol 1. Ligi'nde mücadele eden Aziziye Belediyesi Termalspor Kulübü Hentbol Takımı Ankara deplasmanından da galibiyetle döndü. Termalspor, Ankara Hentbolspor'u deplasmanda 42-33 mağlup etti. Ligi ilk iki sırada bitirme yolunda büyük avantaj yakalayan Termalspor, lig üçüncüsü Selçuklu Belediyespor ile puan farkını 6'ya çıkardı. Önümüzdeki hafta lider Beykoz Belediyespor'u ağırlayacak olan Termalspor, liderlik maçına çıkacak.

Ankara'da Hentbolspor ile karşı karşıya gelen Termalspor baştan sona üstün götürdüğü karşılaşmada rakibini farklı geçti. İlk yarıyı 21-15 önde kapatan Termalspor, karşılaşmadan da 42-33 galip ayrıldı. Termalspor'da Yuru Babenkov 9, Edward Zakharow 7, Sergii Rumiantsev 6 ve Ersin Aslan 5 gol kaydederken, ev sahibi ekibin en skorer isimleri 7'şer golle Uğurcan Doğan ve Ümit Akdağ ile 6 gol atan Şenol Uğuz oldu.

PLAY OFF YOLUNDA BÜYÜK AVANTAJ

Termalspor Antrenörü Ali Erzurumluoğlu, ligin sonuna yaklaştıkça heyecanın daha da arttığını belirtti. Ankara deplasmanından galibiyetle dönmenin kendileri için oldukça önemli olduğunun altını çizen Erzurumluoğlu, "Lider Beykoz Belediyespor ile aramızda sadece iki puan var ve artık ipler kendi elimizde. Önümüzdeki hafta Beykoz'u ağırlayacak ve rakibimiz ile liderlik mücadelesi vereceğiz. İnşallah yakaladığımız galibiyet serisine Beykoz'u da ekleyerek, ligi lider tamamlayıp Play Off müsabakalarına daha moralli çıkmak istiyoruz." dedi.

ERZURUMLUOĞLU: OYUNCULARIM YÜREKLERİNİ ORTAYA KOYUYOR

Oyuncularının ortaya koyduğu performanstan da memnun olduğunu dile getiren Erzurumluoğlu, "Ligin bitimine 6 hafta kala üçüncü ile puan farkını 6'ya çıkarmamız bizim için çok önemli. Play Off müsabakalarının birinci ayağına puan farkı averajıyla çıkacağız. Bu da Süper Lig yolunda bizim için büyük avantaj. Oyuncularımın hepsi yüreklerini ortaya koyarak maça çıkıyorlar. Teknik heyet olarak, yöneticilerimiz ve oyuncularımızla kenetlenmiş durumdayız. İnşallah hedefe ulaşacağız." diye konuştu.

Termalspor Kulübü Başkanı Abdullah Gülakar da, Süper Lig hedefine emin adımlarla ilerlediklerini kaydederek, önümüzdeki hafta ağırlayacakları Beykoz Belediyespor spor maçı öncesi taraftarlara çağrıda bulundu. Liderlik mücadelesinde taraftarların Aziziye Spor Salonu'nu doldurarak takımlarını desteklemelerini isteyen Gülakar, "Artık sezon sonu yaklaşırken, oyuncularımızın moral ve motivasyona ihtiyaçları var. Tribünleri doldurarak onlara desteğimizi esirgememeliyiz. Zorlu bir sezonun sonuna yaklaşırken, takımımız ligi lider veya en kötü ihtimalle ikinci sırada bitirmeyi hemen hemen garantiledi. Ligi ilk ikide tamamlamak play off maçları açısından oldukça önemli. Süper Lig hedefine çok yaklaştığımız sezonda inşallah taraftarlarımızın da desteğiyle hak ederek amacımıza ulaşacağız. Biz oyuncularımıza, teknik heyetimize ve taraftarlarımıza güveniyoruz. Termalspor'un önümüzdeki sezon yeri inşallah Süper Lig olacaktır." ifadelerini kullandı.

Termalspor 28 Şubat Pazar günü saat:13:00'te lider Beykoz Belediyespor'u Aziziye Spor Salonu'nda ağırlayacak.

Termalspor’un Son Kurbanı Ankara Hentbolspor

Termalspor’un Son Kurbanı Ankara Hentbolspor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim