• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 16 °C

Termalspor Adım Adım Zirveye…

Termalspor Adım Adım Zirveye…
Erzurum'un Hentboldaki temsilcisi Termalspor, lider Beykoz'un puan kaybettiği haftada güçlü rakibi Bahçeşehir Okulları'nı deplasmanda mağlup etti.

Erzurum'un Hentboldaki temsilcisi Termalspor, lider Beykoz'un puan kaybettiği haftada güçlü rakibi Bahçeşehir Okulları'nı deplasmanda mağlup etti. Termalspor normal sezonda kalan dört maçını da kazandığı takdirde, ligi zirvede tamamlayacak.

Türkiye Hentbol 1. Ligi'nde mücadele eden Aziziye Belediyesi Termalspor Kulübü hentbol takımı rakiplerini birer birer dize getirerek zirveye yürüyor. Termalspor ligin güçlü ekiplerinden Bahçeşehir Okulları'nı deplasmanda 32-29 mağlup etti. Lider Beykoz Belediyespor'un berabere kaldığı haftada Termalspor'un aldığı galibiyet normal sezonun bitimine 4 hafta kala Termalspor'a liderlik şansı doğurdu. Maç eksiğiyle lider Beykoz Belediyespor'un bir puan gerisinde bulunan Termalspor, kalan dört maçını da kazandığı takdirde normal sezonu lider kapatacak.

Bahçeşehir Okulları ile deplasmanda karşılaşan Termalspor ilk yarısını 20-19 yenik kapattığı karşılaşmanın ikinci yarısında müthiş bir performans ortaya koyarak maçı 32-29 kazandı. Termalspor'da Sergii Rumiantsev 9, Yuru Babenkov ve Ersin Aslan 6, Edward Zakharow ise 5 golle skor yükünü üstlenirken, ev sahibi Bahçeşehir Okulları'nda ise Milojko Jetkoviç 6, Yiğit Ugın ile Uros Markoviç de 5'er gol kaydetti.

ERZURUMLUOĞLU: ARTIK İPLER BİZİM ELİMİZDE

Termalspor Antrenörü Ali Erzurumluoğlu, zorlu bir deplasmandan daha galibiyetle dönerek hedefe bir adım daha yaklaştıklarını söyledi. Normal sezonu lider tamamlamanın Play Off'a puan avantajıyla başlamanın yanısıra moral ve motivasyon açısından da çok önemli olduğunun altını çizen Erzurumluoğlu, "Ligde normal sezonun bitimine dört hafta kala liderlik yolunda çok önemli bir avantaj yakaladık. Artık ipler bizim elimizde. Kalan dört maçımızı da kazandığımız takdirde normal sezonu lider olarak kapatacağız. Hedefimiz Plaf Off maçlarını da kayıpsız geçerek, Termalspor'u Süper Lig hedefine ulaştırmak." dedi.

Oyuncularının Bahçeşehir Okulları karşısında ortaya koyduğu performanstan da memnun olduğunu dile getiren Erzurumluoğlu, "İlk yarısını yenik kapattığımız karşılaşmanın ikinci yarısında oyuncularım müthiş bir performans sergilediler. Sonuçta zorlu bir deplasmandan daha kayıpsız döndük. Tüm oyuncularımı yürekten kutluyorum." diye konuştu.

GÜLAKAR: SÜPER LİG HEDEFİNE YÜRÜYORUZ

Termalspor Kulübü Başkanı Abdullah Gülakar da, zorlu bir deplasmandan daha kayıpsız dönerek süper lig hedefine bir adım daha yaklaştıklarına vurgu yaptı. Termalspor hentbol takımının sezona Süper Lig hedefiyle başladığını hatırlatan Gülakar, "Normal sezonun bitimine dört hafta kala şampiyonluk yolunda önemli bir avantaj yakaladık. İnşallah takımımız önce ligi zirvede tamamlayacak, ardından avantajlı bir şekilde çıkacağımız Play Off maçlarından da başarılı sonuçlar alarak, Süper Lig hedefimize ulaşacağız. Biz oyuncularımıza, teknik heyetimize ve taraftarımıza güveniyoruz. İnşallah önümüzdeki sezon Süper Lig'de yerimizi alacağız." ifadelerini kullandı.

Abdullah Gülakar, önümüzdeki hafta Ankara Metropolspor'u Aziziye Spor Salonu'nda ağırlayacaklarına da dikkat çekerek, tüm sporseverleri maça davet etti.

Termalspor Adım Adım Zirveye…

Termalspor Adım Adım Zirveye…

Termalspor Adım Adım Zirveye…

Termalspor Adım Adım Zirveye…

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim