• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 10 °C
  • İzmir 17 °C

Tekstilciler Taleplerini Başkan Çerçi’ye Anlattı

Tekstilciler Taleplerini Başkan Çerçi’ye Anlattı
Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Manisa Tekstilciler Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Yurtkölesi ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı.

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Manisa Tekstilciler Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Yurtkölesi ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı. Sitelerinde en büyük sıkıntılarının yol olduğunu belirten Tekstilciler Sitesi Yönetimi, Başkan Çerçi'den yardım istedi.

Manisa Tekstilciler Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Yurtkölesi ve yönetimi Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi'yi ziyaret etti. Başkanlık makamında gerçekleştirilen ziyarette Başkan Çerçi'ye Belediye Başkan Yardımcısı Saniye Altay, Bilim Sanayi ve Teknoloji Komisyonu Başkanvekili Necip Denktaş, Komisyon üyeleri Serkan Öngider ile Gültekin Aşçı ve Zabıta Müdürü Cengiz Şişmanlar eşlik etti.

TALEPLERİNİ BAŞKAN'A ANLATTILAR

Sitelerinde yolların tadilata ihtiyaç duyulduğunu belirten Manisa Tekstilciler Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Yurtkölesi, yolların yapılması konusunda Yunusemre Belediyesi'nden destek istedi. Yurtkölesi, "Sanayi Sitesi'ne ulaşan yolların tadilata ihtiyacı var. Bunun yanı sıra site etrafından yapılacak olan peyzaj düzenlemesi sitenin görüntüsüne katkı sunacaktır. Bugüne kadar bizlerden desteğini esirgemeyen değerli belediye başkanımız Dr. Mehmet Çerçi, bundan sonrasından da bizim yanımızda olduğunu açık bir şekilde dile getirdi. Bizlere sağladığı destekten dolayı kendisine çok teşekkür ederim." dedi.

TEKSTİLCİLER SİTESİ'NİN YOLLARI DÜZENLENECEK

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti anlatan Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi ise tekstilcilerin taleplerini programa aldıklarını kaydetti. Kentin vizyonunu değiştireceklerini belirten Başkan Çerçi, "Yunusemre'nin her santimetre karesinin modern bir kente yakışır olması için elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Tekstilcilerimizin taleplerini de en kısa sürede yerine getireceğiz." diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
    Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim