• BIST 9887.85
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 25 °C

Tekstil Fabrikasında Çıkan Yangın Korkuttu

Tekstil Fabrikasında Çıkan Yangın Korkuttu
Bursa'da organize sanayi bölgesinde bulunan bir tekstil fabrikasında çıkan yangın fabrika çalışanları ve itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kısa sürede...

Bursa'da organize sanayi bölgesinde bulunan bir tekstil fabrikasında çıkan yangın fabrika çalışanları ve itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kısa sürede söndürüldü. Korkutan yangın, yaklaşık bir ay önce aynı bölgede meydana gelen ve 36 saat söndürülemeyen fabrika yangınını akıllara getirdi.

Olay, Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesi Demirtaş Mahallesi'nde bulunan Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi'nde (DOSAB) meydana geldi. Tekstil boyama ve apre konusunda faaliyet gösteren Aytürk Boya Apre Tekstil San. ve Tic. Ltd. şirketine ait fabrikanın boya atölyesinde, sabah saatlerinde belirlenemeyen bir sebepten yangın çıktı. Yangına ilk müdahaleyi yapan fabrika çalışanlarının itfaiyeye haber vermesiyle bölgeye kısa sürede beş ekip sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin de müdahalesiyle yangın kısa sürede söndürüldü. Olayda herhangi bir can kaybı ve ya yaralanma yaşanmazken fabrikada maddi hasar meydana geldi. Yangının söndürülmesinin ardından fabrika çalışanları ve itfaiye ekipleri içerideki tekstil ürünlerini dışarı çıkartarak hasar tespiti yaptılar.

İtfaiye ekipleri yangının çıkış sebebini araştırırken polis de olay ile ilgili soruşturma başlattı.

YANGIN 36 SAAT SÜRMÜŞTÜ

Tekstil fabrikasındaki korkutan yangın, yaklaşık bir ay önce meydana gelen ve 36 süren yangını akıllara getirdi. Işıksoy Tekstil'e ait fabrikada çıkan yangına 5 ilden ve Orman Bölge Müdürlüğü'nden gelen toplam 69 itfaiye aracı ve 300 görevli müdahale etmişti. 550 kişinin çalıştığı fabrika neredeyse tamamen kül olmuştu. Bu gün de aynı olayın yaşanmaması ve yangının kısa sürede söndürülmesi herkese derin bir nefes aldırdı.

Tekstil Fabrikasında Çıkan Yangın Korkuttu

Tekstil Fabrikasında Çıkan Yangın Korkuttu

Tekstil Fabrikasında Çıkan Yangın Korkuttu

Tekstil Fabrikasında Çıkan Yangın Korkuttu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim