• BIST 9937.74
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 24 °C

TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın: “Sorunlar Dosyada Kalmayacak”

TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın: “Sorunlar Dosyada Kalmayacak”
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanvekili Ahmet Aydın, Adıyaman'ın sorunlarının dosyalarda kalmayacağını söyledi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanvekili Ahmet Aydın, Adıyaman'ın sorunlarının dosyalarda kalmayacağını söyledi.

Başkanvekili Ahmet Aydın, Adıyaman'da gerçekleştirilen istişare toplantılarında ortaya çıkan sorunların, dosyalarda kalmayacağını, bir bir çözüleceğini söyledi. Adıyaman'ın sorunlarının ele alındığı toplantıların oldukça verimli geçtiğini ve ele alınan konuların yakın takipçisi olacaklarını belirten TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın; "Adıyaman bizim seçim bölgemiz, göz bebeğimiz ve Adıyaman bugüne kadar duasıyla desteğiyle her zaman bizim yanımızda olmuştur. Biz de seçildiğimiz ilk günden bu yana Adıyaman'ı ihmal etmemeye çalıştık. Adıyaman temel olarak görünen bir çok problemini de yine biz çözdük ama hala da yapacağımız çok iş çok hizmet var. Adıyaman'a ne kadar çok hizmet etsek ne kadar çok çalışsak azdır mantığıyla bu güzel insanlara hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu manada bütün Milletvekillerimizle birlikte Adıyaman'ı masaya yatırdık. İlçeleriyle birlikte Adıyaman'da yapılan mevcut hizmetler ne durumda ve yapılması gereken diğer hizmetler hususunda neler yapabiliriz bunun istişaresinde bulunduk. Adıyaman gerçekten bu birkaç gün içerisinde ciddi manada masaya yatırıldı. Geçmişten bu yana yapılmış çok güzel hizmetler var. Ancak bu hizmetler de yeterli değil, daha çok hizmet edeceğiz. Bizler Adıyaman Milletvekilleri olarak seçilmişler olarak bir arada uyum içerisinde koordinasyon içerisinde hareket ederek, yereldeki aktörlerimizle Sayın Valimiz başta olmak üzere, kamudaki temsilcilerimiz, sivil toplum kuruluşlarımız, basınımız ve Adıyaman halkıyla bütünleşerek Adıyaman'ın tüm sorunlarının çözülebileceğini gördük" dedi.

Toplantı sonrasında yapılan görüşmelerin meyvelerini birer birer almaya başladıklarını belirten Başkanvekili Ahmet Aydın; "İlimizle ilgili olarak ilk olarak Milli Eğitim Bakanımızı ardından da Kalkınma Bakanımızı milletvekili arkadaşlarımızla birlikte ziyaret ettik. Bizler birlik içerisinde çalışmaya devam ettiğimiz müddetçe Adıyaman için açılmayan kapı olmayacaktır. Getirilemeyen hizmet olmayacaktır. Dolayısıyla Adıyaman'a hizmetler akmaya devam edecektir. Bu önümüzdeki 4 yıl istikrar sürecinde Adıyaman'ın layığı olan hizmetler devam edecektir. Adıyaman artık çağ atlama noktasına geliyor. Bu bağlamda devam eden büyük projelerimiz yollarımız, sulama projelerimiz, sanayilerimiz, eğitimden sağlığa her alanda inşallah bu dönem çok büyük işler yapacağız" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim