• BIST 9898.75
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 22 °C

Tavşanlı Belediyesi Haberleri

Tavşanlı Belediyesi Haberleri
Gazi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi mezunu Merve Yaşar, arkadaşı Sevda Kütük ile birlikte hazırladığı tasarım projesiyle "Kamusal Alanda Kişisel Tasarım"...

Gazi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi mezunu Merve Yaşar, arkadaşı Sevda Kütük ile birlikte hazırladığı tasarım projesiyle "Kamusal Alanda Kişisel Tasarım" konulu yarışmada birinci oldu. Genç mimar Singapur'da yapılacak Uluslararası yarışmada Türkiye'yi ve mezun olduğu okulu temsil etmeye hazırlanıyor.

21-25 Mart tarihleri arasında düzenlenecek yarışma öncesinde Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler'i makamında ziyaret eden Merve Yaşar, 165 proje arasından birinci seçilmenin kendisini mutlu ettiğini ve Singapur'da Türkiye'yi temsil edecek olmanın gururunu şimdiden yaşadığını söyledi.

Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler ise başarılı gençlerin her zaman desteklenmesi gerektiğini belirterek "Merve Yaşar kardeşimizin başarısı bizleri de fazlasıyla mutlu etmiştir. Türkiye'nin gelişmiş ülkeler arasına girme hedefinde kararlılığı ortadadır. Bu gelişmişlik seviyesine ufku geniş, başarıya odaklanmış gençlerle ulaşacağız. Elde ettikleri başarı sonrasında bizleri ziyaret eden Yaşar ailesine teşekkür ediyorum. İnşallah genç mimarımız Singapur'dan da başarılı sonuçlarla ilçemize dönecektir" dedi. (EFE)

- KANSER BİLGİLENDİRMESİ YAPILACAK

KÜTAHYA (İHA) - Tavşanlı Belediyesi ile Acıbadem Hastanesi'nin iş birliği ile düzenlenen "Sağlık Söyleşileri" kanser hastalığı konusuyla devam ediyor.

Acıbadem Hastanesi Doktorlarından Doç. Dr. Serdar Sürenkök ile Uzm. Dr. Emre Tahberer Tavşanlı'ya gelerek saat 11.00'de Dağçeşme Düğün Salonu, 13.30'da da Kale Düğün Salonu'nda söyleşiye katılacak.

Söyleşide kanser hastalığının tanısı, tedavi yöntemleri, korunma yolları ve radyoterapinin (Işın tedavisi) önemi anlatılacak.

Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler konuya ilişkin olarak yaptığı açıklamada, "Tavşanlı Belediyesi olarak sosyal ve kültürel faaliyetlerimize hız verdik. Bu çerçevede sağlık söyleşileri de düzenleyerek branşında uzman doktorları halkımızla buluşturuyoruz. Bu çerçevede Dağçeşme Düğün Salonu ile Kale Düğün Salonu'nda kanser hastalığı hakkında söyleşi gerçekleştireceğiz. Doktorlarımız bu söyleşide kanser hastalığının tanısı, tedavi yöntemleri ve korunma yolları hakkında halkımıza bilgiler aktaracak. Vatandaşlarımızdan düzenlediğimiz bu programlara katılmalarını rica ediyorum. Halkımız bu söyleşiler ile hem hastalıklar hakkında bilgiler elde edip, hem de merak ettiklerini soruları uzman doktorlarımıza sorma fırsatı yakalamış olacaklar" ifadelerini kullandı. (EFE)

- AŞEVİ MENÜSÜNDE "GULAK AŞI"

KÜTAHYA (İHA) - Tavşanlı Belediyesi vatandaşların katkılarıyla ilçede ihtiyaç sahibi ailelere Aşevi vasıtasıyla iki öğün yemek ulaştırıyor.

Geçtiğimiz ay başlatılan ve Çarşamba günleri uygulanan "Geleneksel Tatlar Günü" dolayısıyla bu hafta gulak aşı pişirildi. İlçe halkının severek tükettiği gulak aşının yanında günün menüsünde domates çorbası ve yoğurt vardı. (EFE)

Tavşanlı Belediyesi Haberleri

Tavşanlı Belediyesi Haberleri

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim