• BIST 9794.09
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 18 °C

Taşkesenligil’den Özel Şefkat

Taşkesenligil’den Özel Şefkat
Onlar, Erzurum'un özel sporcuları. Muhsin Murat Bingül ve Aliye Zeynep Bingül, jimnastik ve kayakta Erzurum ve Türkiye'nin en değerli iki özel sporcuları...

Onlar, Erzurum'un özel sporcuları. Muhsin Murat Bingül ve Aliye Zeynep Bingül, jimnastik ve kayakta Erzurum ve Türkiye'nin en değerli iki özel sporcuları arasında yer alıyor. Erzurum Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Ünal Bingül'ün çocukları Muhsin Murat ve Aliye Zeynep'in kampını ziyaret eden Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, Erzurum'un iki özel kayakçısına başarı dileğinde bulundu. Palandöken Kayak Merkezi'nde bulunan Sway Otel Kayak Pistinde Erzincan'da yapılacak olan Özel Sporcular Türkiye Kayak Şampiyonası'na bilenen iki başarılı sporcu Antrenörler Sefa Yalçın ile İbrahim Yıldırım ile gölge öğretmenler nezaretinde iddialı hazırlanıyor. Hedefleri şampiyonluk olan iki özel kayakçıya yakın ilgi gösteren Taşkesenligil, başarı dileklerini iletti.

BİKE'NİN LİSANSLI SPORCULARI

Ali Zeynep Bingül ve Muhsin Murat Bingül'ün Erzurum Bike Spor Kulübü'nün lisanslı sporcuları olduğunun altını çizen Bike Spor Kulübü Başkanı Mustafa Kocaman ise iki özel genç sporcusu için övgü dolu sözler söyledi. Kocaman, yaptığı duygusal konuşmada, "Her şey bir telefonla başladı kulüp başkanlığı yaptığım kulübe iki özel transferin yapılması konusu ile ilgili telefon geldi. Öncelikle konu ile ilgili araştırma yaptım, çok büyük sorumluluk gerektiren ve her şeyin en ince ayrıntısına kadar incelenip yapılması gereken bir transferdi. Başlangıçta biraz tereddütlerimiz vardı, sonra düşündük bu iki yavrumuzu bu seviyeye getirenlerin nelerle mücadele ettiğini hatırladık sonra gördük ki, arkasında iki Kocaman yürek ve her şeylerini bu uğurda harcayacakları iki kutsal can düşünülecek bir şey yoktu baş tacımız olmalarına hiçbir engel yoktu. Şimdi bu iki özel sporcumuz kardeşimiz Can'ımız ciğerimiz oldu. Bizim gibi bu canlarımızı bağrına basıp destekleyen herkese çok teşekkür ederim" dedi.

Taşkesenligil’den Özel Şefkat

Taşkesenligil’den Özel Şefkat

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim