• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 21 °C

Taşkesenligil: Lig sonunda şampiyonluğu gögüsleyeceğiz

Taşkesenligil: Lig sonunda şampiyonluğu gögüsleyeceğiz
3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Büyükşehir Belediye Erzurumspor, lig sonunda şampiyonluk kupasını kaldırmak iddiasını yeniledi.

3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Büyükşehir Belediye Erzurumspor, lig sonunda şampiyonluk kupasını kaldırmak iddiasını yeniledi.

BB Erzurumspor Asbaşkanı Zafer Aynalı, Teknik direktör Ahmet Yıldırım ve Kulüp Basın Sözcüsü Bülent Taşkesenligil, kulüp tesislerinde ortak basın toplantısı düzenledi.

Asbaşkan Aynalı, lig sonunda şampiyonluk kupasını kaldıracaklarını iddia etti. Aynalı, ligde iddialı olduklarını belirterek, "Takıma, oyunculara ve teknik direktörümüze güveniyoruz. Lig sonunda bu şehir şampiyonluk kupasını kazanacak." dedi.

TARAFTAR BİZE GÜVENSİN

Kulüp Basın Sözcüsü Taşkesenligil, kendileri için ikinci dönemle birlikte yeni bir sayfanın açıldığını söyledi. Taşkesenligil, taraftarın takımına güvenip, desteklemesini istedi.

Şampiyonluk elde edecek bir kadroya ve teknik heyete sahip olduklarının altını çizen Taşkesenligil, taraftarın ve basının da kendilerine inanıp güvenmesini istedi.

Yönetim ve teknik heyet olarak beyaz bir sayfa açtıklarına dikkat çeken Bülent Taşkesenligil, "Taraftarımız bize güvensin. Geçmişin olumsuzluklarını unutalım. Önümüzdeki 3 ay sonunda bütün maçları kazanıp Erzurum'a şampiyonluk kupasını kazandırmak istiyoruz. Bunun için bütün şartları en iyi şekilde taşıyoruz. Geçmiş karşılaşmalarda iyi oynamamıza rağmen mağlubiyetler aldık. Ancak bu mağlubiyetler bizi şampiyonluk yolundan edemeyecek. Şehir olarak lig bitimine kadar takıma, yönetime ve şampiyonluğa olan inancımızı yitirmeyelim. Bu saatten sonra bir tek hedefimiz var o da şampiyonluk." diye konuştu.

SMS'LE YARDIM KAMPANYASI BAŞLATIYORUZ

Taşkesenligil, kulüp gelirlerini arttırmak amacıyla bütün GSM operatörleri ile SMS anlaşması imzaladıklarını dile getirdi.

8925 numaralı hatta SMS ile "bağış" yazılması halinde kulübe her mesaj için 5 TL aktarılacağının da altını çizen Taşkesenligil, "SMS yardımıyla kulübe bağış kampanyası başlattık. "Şimdi destek zamanı', "Takımına sende destek ol" sloganları ile SMS bağış kampanyasına bütün halkımızın katılacağına inanıyoruz. 8925 numaralı hatta gönderilen her SMS ile kulüp kasasına 5 TL girecek." ifadelerini kullandı.

BAZI OYUNCULARLA YOLLARIMIZI AYIRABİLİRİZ

Teknik Direktör Ahmet Yıldırım da kulüp yönetiminin kendisine istediği oyuncuları aldığını ve yeni transfer düşünmediğini belirtti.

Yıldırım, önümüzdeki dönemde bir iki oyuncu ile yollarını ayırabileceklerinin sinyalini verdi. 26 kişilik takım kadrosunun şampiyonluğa inandığını da sözlerine ekleyen Yıldırım, "Çalışan, koşan takımda forma giyecek. Yeni transfer düşünmüyoruz. Mevcut kadro ile lig sonunda şampiyonluğu taraftara ve şehre hediye edeceğimize inanıyorum." şeklinde konuştu.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim