• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 24 °C

Taşçı’dan Muhtarlara ‘Destek’ Teşekkürü

Taşçı’dan Muhtarlara ‘Destek’ Teşekkürü
Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, mütevelli heyeti seçiminde bir araya geldiği mahalle muhtarlarına seslenerek, "Hepimizin amacı Atakum ilçesini daha...

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, mütevelli heyeti seçiminde bir araya geldiği mahalle muhtarlarına seslenerek, "Hepimizin amacı Atakum ilçesini daha güzel, daha yaşanılabilir hale getirmek için daha iyiyi ortaya koymaktır. Yoğun çalışma temposu içerisinde en büyük destekçilerimiz muhtarlarımız" dedi.

Atakum ilçesindeki mahallelerin muhtarları, Atakum Kaymakamlığı Mütevelli Heyeti'ne seçilecek mahalle muhtarını belirlemek için sandık başına gitti. Atakum Belediyesi Meclis Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen seçime Atakum Kaymakamı Ali Bakoğlu ile Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı da katıldı.

Mahalle muhtarlarına seslenen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Atakum ilçesinin en iyi hizmetlerle buluşması için yoğun bir çalışma programı içerisinde olduklarını belirterek, bu çalışmalardaki en büyük destekçilerinin muhtarlar olduğunu kaydetti. Atakum ilçesinin sürekli artan nüfusunun, hizmet noktasında sorumluluklarını daha da arttırdığını kaydeden Başkan Taşçı, "İlçemiz sürekli büyüyor. Bu büyüme karşısında hem hizmetlerimizin daha kapsamlı olması için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Öte yandan ilçemizin öncelikli eksiklerinin giderilmesi yönünde projeleri hayata geçiriyoruz. Bu yoğun çalışma temposu içerisinde muhtarlarımız en büyük destekçilerimiz oluyor. Hepimizin amacı Atakum ilçesini daha güzel, daha yaşanılabilir hale getirmek için daha iyiyi ortaya koymaktır. Tüm muhtarlarımıza, Atakum ilçesinin daha yaşanılabilir bir hale gelmesi için verdikleri mücadeleden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

"EMEKLİ OLUNCA ATAKUM'DA YAŞAYACAĞIM"

Atakum Kaymakamı Ali Bakoğlu ise konuşmasında yerel yönetimler ve mahalle muhtarları arasında olması gereken güçlü bağa dikkat çekerek, "Atakum ilçesinin daha iyi hizmetlerle buluşması için herkese büyük görev düşüyor. Atakum Kaymakamlığı, Atakum Belediyesi ve muhtarlar örnek bir işbirliği içerisinde hareket ediyor, herkes üzerine düşen görevi başarıyla yerine getiriyor. Hızla gelişen ve değişen yapısı ile bölgenin parlayan yıldızı olan Atakum ilçesine herkesin duyduğu hayranlığı ben de duyuyorum. Öyle ki emekli olduğumda ömrümün kalanını bu güzel ilçede geçirmek istiyorum" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından gerçekleştirilen seçimin ardından Yeşilyurt Mahallesi Muhtarı Beytullah Taşkın 29 oy, Yeşiltepe Mahallesi Muhtarı Ali Koç ise 23 oy alarak Atakum Kaymakamlığı Mütevelli Heyeti'nde yer alan mahalle muhtarları oldu.

Taşçı’dan Muhtarlara ‘Destek’ Teşekkürü

Taşçı’dan Muhtarlara ‘Destek’ Teşekkürü

Taşçı’dan Muhtarlara ‘Destek’ Teşekkürü

Taşçı’dan Muhtarlara ‘Destek’ Teşekkürü

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim