• BIST 10218.58
  • Altın 2444.587
  • Dolar 32.193
  • Euro 34.7877
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 15 °C

Tasarlıyor, Üretiyor, Uyguluyorlar

Tasarlıyor, Üretiyor, Uyguluyorlar
Adana'daki mağazalar zincirinde perde, iç mimarlık, tasarım, dekorasyon ve mobilya ağırlıklı hizmet veren Kocamanlar Perde İç Mimarlık ve Tasarım Şirketi...

Adana'daki mağazalar zincirinde perde, iç mimarlık, tasarım, dekorasyon ve mobilya ağırlıklı hizmet veren Kocamanlar Perde İç Mimarlık ve Tasarım Şirketi CEO'su Kazım Kocaman, müşterilerinin taleplerini A'dan Z'ye yerine getirecek donanımda olduklarını bildirdi. Hayal edilenden tasarıma, üretimden uygulamaya kadar dekorasyonun her aşamasında çözüm sunduklarını belirten Kocaman, "Müşterimizin taleplerini ve beğenilerini onları yormadan, tek elden yerine getirmek en büyük özelliğimiz" dedi.

Merkez Çukurova ilçesindeki Kenan Evren ve Turgut Özal Bulvarlarındaki toplam 4 mağazada hizmet verdiklerini kaydeden Kazım Kocaman, mağazaları büyütme çabası verirken, sektördeki 45 yıllık geçmişleriyle güvenin adresi olduklarını vurguladı. Kocaman, "Türkiye'de ne varsa, bölgeden önce bizde olmasına özen gösteriyoruz. Çünkü bizim müşterilerimiz hep özel müşterilerdir. Onlar bize hayalini anlatır, iç mimarlarımız çizer, sonra beğenileni üretiriz" ifadelerini kullandı.

"YÜZ YÜZE İLETİŞİME ÖNEM VERİYORUZ"

Yüz yüze iletişim kurmaya özen gösterdiklerini dile getiren Kazım Kocaman, "Müşterimiz bize hayallerindeki ürünü söylüyor. Bünyemizde bulunan iç mimarımız müşterinin hayalini tasarlıyor. Örnek verecek olursak, bu mobilya olabiliyor, salon olabiliyor, giyinme odası veya mutfak olabiliyor. Daha sonra üç boyutlu olarak tasarımını müşterimize sunuyoruz. Üretimi de kendimiz yapıyoruz" diye konuştu.

Kurumların, hastanelerin, iş adamlarının ofislerinin ve evlerin ihtiyaçlarını kendi imalathanelerinde ürettiklerini, Adana'nı yanı sıra Mersin ve Hatay'daki ünlü mimarların da çözüm ortağı olduklarını anlatan Kazım Kocaman, kalitesine güvendikleri her markanın ürününü de ellerinde bulundurduklarını ifade etti. Kocaman, "Çizilmez, su geçilmez, anti bakteriyel parkeler gibi çeşitli özelliklere ve ihtiyaçlara sahip ürünleri de sunuyoruz. Avrupa'da ve Türkiye'de gelişen teknolojiyi, yeni modayı kendi alanımızda takip ediyoruz" dedi.

"BİR TELEFON KADAR YAKINIZ"

Güçlü ve deneyimli kadroya sahip olduklarının altını çizen Kocaman, şunları söyledi:

"Müşterimizin bizi telefonla araması yeterli. Ekibimizi gönderiyoruz, o anki ihtiyacını tespit ediyoruz. Eğer parke, perde, mobilya yapılacaksa gerekli ölçüleri alıyoruz. Düzeltme, yenileme varsa onları alıp, fabrikaya getiriyoruz. Tamamlayıp en iyi biçimde, en kısa zamanda müşterimize götürüp montajını yaparak teslim ediyoruz. Biz Kenan Evren'in ilk perdeci ve dekorasyoncusu olduğumuz, piyasaya da büyük güven verdiğimiz için bugünlere geldik. Şu an Kenan Evren'de semt pazarının karşı tarafında, Teknosa'nın karşısında ve Turgut Özal'da toplamda 4 mağazamızda, perde, duvar kağıdı, parke ve mobilya ağırlıklı olarak teşhir salonlarımızda hizmet veriyoruz."

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
    Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim