• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 9 °C
  • İzmir 14 °C

Tarsus Kadınlar Derneği’nden Ve Tasobder’den Başkan Can’a Ziyaret

Tarsus Kadınlar Derneği’nden Ve Tasobder’den Başkan Can’a Ziyaret
Mersin'in Tarsus ilçesinde Kadınlar Derneği Başkanı Gülsevim Kıraç ve yönetim kurulu üyeleri, Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can'ı makamında ziyaret...

Mersin'in Tarsus ilçesinde Kadınlar Derneği Başkanı Gülsevim Kıraç ve yönetim kurulu üyeleri, Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can'ı makamında ziyaret ettiler.

Başkan Gülsevim Kıraç derneğin çalışmaları hakkında bilgi vererek, kendilerine verdikleri desteklerden dolayı Başkan Can'a teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Şevket Can, Tarsus ortak payda etrafından birleşilmesi gerektiğini söyledi.

Kadınların toplumun her alanında yer alması gerektiğini kaydeden Can, "Amacımız, Tarsus'ta yaşayan bütün insanları kucaklayıp vatandaşlarımızın mutluluğunu sağlamak birinci önceliğimizdir. Herkes üzerine düşen görevi yaptığı müddetçe bizde rahat bir şekilde görevimizi yapmış olacağız ve gelecek nesillere yaşanabilir bir şehir bırakabileceğiz. Biz belediye olarak oda ve derneklere ve sivil toplum kuruluşlarına elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz. Önümüzdeki yıl içerisinde sadece kadınlara yönelik, haftanın bir günü kendi ürünlerini satabilecekleri bir pazar yeri projesi düşünüyoruz. Böylelikle kadınlarımız ev bütçelerine katkıda bulunmuş olacaklardır" dedi.

Tarsus Kadınlar Derneği Başkanı Gülsevim Kıraç ve yönetim kurulu üyeleri kadınların yaptığı el işlerini Başkan Can'a hediye ettiler.

TASOBDER'DEN BAŞKAN CAN'A TEŞEKKÜR

Kısa adı TASOBDER olan Tarsus Olta Balıkçıları Derneği, Belediye Başkanı Şevket Can'ı ziyaret ederek, teşekkür plaketi verdiler.

Belediyenin katkıları bu yıl ikincisi düzenlenen Yılan Balığı Yarışması'na destek vermesinden dolayı TASOBDER Başkanı Sinan Varal "Belediye Başkanımız Şevket Can'a bizlere verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz. Hem Tarsus'umuzun tanıtımı hem de gelecek nesillere sürdürülebilir bilinçli avcılığa ihtiyacımız olduğuna vurgu yapmak için düzenlemiş olduğumuz yarışmaya büyük destek verdi. Kendilerine teşekkür etti" dedi.

Başkan Can, Tarsus'un tanıtımına katkı sağlayan bütün etkinliklere destek verdiklerini ve vermeye devam edeceklerini söyledi.

Tarsus Kadınlar Derneği’nden Ve Tasobder’den Başkan Can’a Ziyaret

Tarsus Kadınlar Derneği’nden Ve Tasobder’den Başkan Can’a Ziyaret

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
    Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim