• BIST 9887.51
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 22 °C

Tarım Platformu’ndan emniyet müdürüne destek ziyareti

Tarım Platformu’ndan emniyet müdürüne destek ziyareti
Aksaray Tarım Platformu üyeleri, 10 Aralık tarihinde İstanbul Beşiktaş'ta yaşanan terör saldırısının ardından polise destek ziyaretinde bulundu.

Aksaray Tarım Platformu üyeleri, 10 Aralık tarihinde İstanbul Beşiktaş'ta yaşanan terör saldırısının ardından polise destek ziyaretinde bulundu.

Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök, Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak, Damızlık Koyun Keçi Yetiştiriciler Birliği Başkanı Mahmut Aktürk'ten oluşan Tarım Platformu üyeleri Emniyet Müdürü Selami Hüner'i ziyaret ederek birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Türk Milleti olarak çok üzgün oldukları belirten Borsa Başkanı Özkök, "Maalesef Türkiye'de terör sorunu var. Türkiye'nin büyümesini gelişmesini engellemek için. Kürt milletiyle, Türk Milleti'ni birbirinden ayırmaya çalışıyorlar. Hâlbuki bizde Kürt'le Türk arasında hiçbir fark yok. Biz kardeşiz. Bizi ayırmak, bölmek mümkün değil" dedi.

Terör olayların da PKK'nın Kürtleri temsil etmediğini vurgulayan Ziraat Odası Başkanı Koçak ise, "Dünya'nın başka milletleri adına, Türkiye'yi bölmek ve parçalamak adına böyle kahpece davranış sergiliyorlar. Bunu Kürt kardeşlerimizde çok iyi anladı. Lanetliyoruz. Bizi asla bölemeyecekler. Biz bir ölür bin biliriz. Bizi asla yıkamayacaklar" ifadesini kullandı.

Türk bayrağının dalgalandığı her yer bizimdir diyen Koyun Keçi Yetiştiriciler Birliği Başkanı Aktürk'de, "İstanbul'da yaşanan terör olaylarında şehit olan bütün yurttaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyoruz. Yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Bu vatan için, bu millet için, bu ezanlar dinmesin, ay yıldızlı al bayrağımız yerlere düşmesin diye canını, kanını veren bütün şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyoruz. Her zaman polisimizin arkasındayız" şeklinde konuştu.

Emniyet Müdürü Hüner ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Türk Milleti için gece gündüz demeden çalışmaya, halkın huzur ve güvenliğini sağlamaya canları pahasına devam edeceklerini söyledi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim