• BIST 8718.11
  • Altın 2244.661
  • Dolar 32.3343
  • Euro 35.1498
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C
  • İzmir 8 °C

Taraklı Spor Tesisleri törenle açıldı

Taraklı Spor Tesisleri törenle açıldı
Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Taraklı Spor Tesisleri gerçekleştirilen törenle açıldı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Taraklı Spor Tesisleri gerçekleştirilen törenle açıldı.

Programa Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, SASKİ Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, Taraklı Kaymakamı Cihat Koç, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Ayhan Kardan ve Zafer Poyraz, AK Parti Taraklı İlçe Başkanı Erdal Özen, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman, daire başkanları, muhtarlar, sporcular ve Taraklı halkı yer aldı. Programın açılış konuşmasını yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, "Taraklı'ya kazandırılan bu tesiste amatör ruhla başlayıp profesyonel sporcu olacak gençlerimizi görecek olmamız bizleri gururlandıracaktır. Hepimizin bildiği gibi daha çok turizm ile ön plana çıkan ilçemiz, sportif faaliyetlerle de adından sıkça söz ettirecektir. Sportif faaliyetlerin artması için tesisler inşa eden Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu'na spor camiası adına teşekkür ediyorum. Büyükşehir Belediyemizin sporun her branşında yanımızda olması bizleri fazlasıyla memnun etmektedir. Yeni tesisin Taraklı'ya hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman, "Taraklı geçmişte önemli bir futbol bölgesiydi. Önemli spor adamları ilçemizden çıktı. Fakat daha sonra saha noktasında birtakım sıkıntılar yaşadık. İlçe başkanımızla Ankara'ya gittik. Büyükşehir Belediyemizin katkılarıyla spor tesisine kauvuştuk. Büyükşehir Belediyemize, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüze ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu tesisin ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum" diye konuştu.

Taraklı Kaymakamı Cihat Koç, Türkiye'nin en güzel ilçesinde en güzel insanlarla çalışma fırsatına nail oldum. Futbol sahasının açılışı bir hayaldi. Yalaza dizisi çok önemli bir projeydi. Bunların hepsi bana nasip oldu. Allah'a binlerce kez şükür olsun. Taraklıspor'un vurduğu bu sahalarda gol olsun" şeklinde konuştu.

"Daha çok hizmetler gerçekleştireceğiz"

Başkan Zeki Toçoğlu, "Büyükşehir Belediyesi olarak spor alanında en başından beri çok önemli yatırımlar yaptık. Sakarya'nın bir spor şehri olduğunu biliyoruz. Tesislerimiz olmadan, altyapımız güçlenmeden sportif anlamda büyük başarılar elde etmemizin mümkün olmadığını biliyoruz. O yüzden önceliği altyapıya ve spor tesislerine verdik. İlçelerimizin büyk kısmında spor tesislerimiz mevcut. Tesis sayılarını arttırmaya devam edeceğiz. Taraklı çok değer verdiğimiz bir ilçemiz. Büyükşehir Belediyemizin hizmet alanına girdikten sonra belediye başkanımızla birlikte çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüzün gayreti ve desteğiyle bu güzel tesisi Taraklı'ya kazandırdık. Bu spor tesisinde tribün olmayışı bir eksikliktir. İlçe belediye başkanımızla konuştuk. Yer sorunu halledildiği anda hemen tribünleri de yapacağız. Tesisimiz ilçemize hayırlı olsun. Halkımızın desteğiyle çok daha güzel tesisleri de hayata geçireceğiz. Uyum içerisinde çalıştığımız sürece daha çok hizmetler yapacağız" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından tesisin açılış töreni gerçekleştirildi.

Taraklı Spor Tesisleri törenle açıldı

Taraklı Spor Tesisleri törenle açıldı

Taraklı Spor Tesisleri törenle açıldı

Taraklı Spor Tesisleri törenle açıldı

Taraklı Spor Tesisleri törenle açıldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim