• BIST 8904.46
  • Altın 2240.294
  • Dolar 32.337
  • Euro 35.0975
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 18 °C

Taraftarlar Muharrem Usta için toplandı

Taraftarlar Muharrem Usta için toplandı
Trabzonspor Kulüp Başkanı Muharrem Usta'yı protesto etmek isteyen kişi veya kişiler tarafından asılan pankarta tepkiler büyüyor.

Trabzonspor Kulüp Başkanı Muharrem Usta'yı protesto etmek isteyen kişi veya kişiler tarafından asılan pankarta tepkiler büyüyor. Bordo-mavili taraftarlar bir araya gelerek Usta'ya yapılan eyleme tepki gösterdiler.

Trabzonspor Taraftar Grupları, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nde bir araya gelerek ortak basın toplantısı düzenledi. Taraftarlar adına ortak basın açıklamasını okuyan Çılgınlar Grubu Başkanı Hakan Bıyıklı, "Bizler Trabzonspor ismine leke sürecek, bu büyük ismi yaralayacak her söze, her davranışa, her türlü oluşuma hep karşı çıktık. Kimi dönemler Trabzonspor yönetimine gelen şahıslar, kulübümüzün çıkarlarını korumak uğruna bir takım icraatlardan ötürü eleştirdiğimiz de oldu. Fakat bu eleştiriler hiç bir zaman kişisel bir husumetin yahut çıkarcı bir zihniyetin ürünü olmadı. Tüm gerçek taraftarların yegane derdi; Trabzonspor'un hak ettiği yerlere gelebilmesiydi" dedi.

Trabzonsporluluk anlayışıyla örtüşmeyecek çok çirkin bir olayla karşı karşıya kaldıklarını belirten Bıyıklı, "Dün gece Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta'ya karşı üstelik onun sahibi olduğu bir kuruluşun önünde yapılan çirkin protesto, gerçek Trabzonspor taraftarının sahipleneceği bir hareket asla değildir" ifadelerini kullandı.

Bıyıklı, "Muharrem Usta'ya, göreve geldiği günden bu yana gerek söylemleri gerekse icraatlarıyla biz Trabzonspor taraftarlarının takdirini kazanmasını bilmiştir. Hatalar, eksikler her zaman olabilir, kabul edilebilir. Önemli olan niyet ve mücadeledir. Bizler sayın Muharrem Usta'nın ve onunla beraber göreve gelen Yönetim Kurulumuzun gösterdiği çaba ve ortaya koyduğu vizyona inanıyor, bugüne kadar yaptıklarının, yapacakları daha güzel işlerin, daha büyük başarıların teminatı olduğuna inanıyoruz" açıklamasını yaptı.

Bıyıklı, basın açıklamasını devamında şu ifadelere yer verdi:

"Trabzonspor Kulüp Başkanına çirkin bir sıfat yükleyerek kamuoyu önünde küçük düşürmeye çalışmak en hafif tabiriyle aymazlığın ta kendisidir. Bu hareketi yapan kişi veya kişiler, Trabzonsporluluk değer ve anlayışından bihaber oldukları açıktır. Onlarla değil aynı tribünde yer almak, aynı havayı teneffüs etmekten dahi imtina edeceğimizi tüm kamuoyunun bilmesini isteriz. Bizler başkanımız Muharrem Usta'nın yanında olduğumuzu bilinmesini isteriz."

Öte yandan sosyal medyada @1967ultra hesabı bulunan grup pankart asma olayını üstlenirken, emniyete alındıkları ve sorgularının sürdüğü belirtildi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim