• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 14 °C

Tar-gel Personeli Kahvaltıda Biraraya Geldi

Tar-gel Personeli Kahvaltıda Biraraya Geldi
TAR-GEL projesi kapsamında istihdam edilen Veteriner Hekim ve Ziraat Mühendislerinin mesleki ve özlük hakları diğer personelle eşit hale getirildi.

TAR-GEL projesi kapsamında istihdam edilen Veteriner Hekim ve Ziraat Mühendislerinin mesleki ve özlük hakları diğer personelle eşit hale getirildi. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik'in göreve gelmesiyle sayıları 10.000 i aşan personelin bakanlığın bünyesinde daha aktif çalışabileceği düzenleme Erzincan TAR-GEL personelince kahvaltı organizasyonuyla kutlandı. Kahvaltıya İl Müdürü Sırrı Yılmaz, Müdür yardımcıları ve Şube Müdürleri de katıldı.

İl Müdürü Yılmaz yaptığı konuşmada "Günümüzde tarımın stratejik anlamda önemli ve sürdürülebilir oluşu, tarım ürünlerinin pazarlanmasından ürün kalitesinin arttırılmasına kadar tüm aşamaların kontrolü ile doğrudan bağlantılıdır. Bu aşamada en önemli görev hiç şüphesiz bakanlığımıza düşmektedir. Bakanlığımızın tüm bu görevleri yapması genç, dinamik, saha tecrübesi olan siz çalışanları ile mümkün olacaktır. 2007 yılından itibaren devam eden TAR-GEL projesi artık son bulmuş mesleki ve özlük haklarınız diğer personelle eşitlenmiştir. Bakanlığımızın sizlerle daha dinamik bir yapıya kavuşacağını umut ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyor ve hepinizi kutluyorum." dedi.

TAR-GEL personeli adına konuşan Veteriner Hekim Serkan Kütük "Yıllarca vatanın en ücra köşelerinde icra ettikleri görevleri hakkıyla yerine getirmeye çalışan, aileleri ile sayıları 10.000 leri aşan TAR-GEL personelini mesleki ve özlük haklarına kavuşturan, Bakanlığı devralmasıyla bizleri sevince boğan Sayın Bakanımız Faruk Çelik'e teşekkürü bir borç biliriz. Personeline verdiği önemi gelir gelmez hissettiğimiz Sayın Bakanımıza Eski TAR-GEL personeli olarak teşekkür ediyor, geçmişte yaşadığımız sıkıntıların son bulmasını ve bundan sonraki görevlerimizin başarılı ve huzurlu geçmesini temenni ederek; bu güzel günde bizleri yalnız bırakmayan İl Müdürümüze teşekkür ederim ." dedi. Samimi bir ortamda geçen kahvaltı ardından organizasyon iyi temennilerle son buldu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim