• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 15 °C

Tanfer Klinik Çalışanlarında Yeni Yıl Ve Temos Coşkusu

Tanfer Klinik Çalışanlarında Yeni Yıl Ve Temos Coşkusu
Tanfer Klinik Ailesi, yeni yılı dostlarıyla birlikte kutlarken, ağız ve diş sağlığı bakımı kalite belgesi olan Temos'u almanın coşkusunu da yaşadı.

Tanfer Klinik Ailesi, yeni yılı dostlarıyla birlikte kutlarken, ağız ve diş sağlığı bakımı kalite belgesi olan Temos'u almanın coşkusunu da yaşadı.

Ağız ve diş sağlığının Türkiye'de en seçkin merkezlerinden biri olan Tanfer Klinik çalışanları geçen akşam iki kutlama birden yaptı. Maslak'taki TED Tenis Eskrim Dağcılık Spor Kulübünde yeni yıl partisinde bir araya gelen çalışanlar ve Tanfer Klinik'in dostları önce barkovizyon gösterisiyle kliniğin 35 yıllık hikâyesine tanıklık etti. Gece bir konuşma yapan Tanfer Klinik'in kurucusu Dr. Nihat Tanfer, birçok olumsuzluğa rağmen başarılı bir yılı geride bırakmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyerek 2016'da yeni atılımlar yapacaklarının müjdesini verdi. Konuşmanın ardından canlı performans başladı. Tüm çalışanların gece boyunca sahneden inmediği yeni yıl kutlamasında en keyifli anlar davul şovda oldu.

Tanfer Klinik'e Temos sertifikasyonu

Tanfer Klinik, 2015 Aralık ayında Uluslararası Sertifikasyon Kuruluşu olan TEMOS tarafından verilen Ağız ve Diş Sağlığı Bakımı Kalite Belgesini almaya hak kazanarak büyük bir başarı gösterdi. TEMOS kriterleri kapsamında verilen tüm sağlık hizmetleri, kuruluş tarafından değerlendirilerek belgeleniyor. Yurtdışından gelen hastaların sadece tedavisiyle değil, uçak biletlerinin ayarlanmasından konaklamalarına, tedavi öncesi hizmetlerden, ülkelerine döndüklerinde yapacakları kontrol amaçlı doktor ziyaretlerine kadar tüm hizmetleri değerlendirip onaylayan TEMOS belgesi sayesinde, yabancı hastalar güven duygusu içerisinde Türkiye'ye gelerek diş tedavilerini yaptırmakta. Hastalar yurtdışındaki tedavilerinin öncesi ve sonrasındaki her aşamanın kalitesinden emin olabilmektedir. Bu durum özellikle uzun süreli kontrol gerektirebilen diş tedavileri bakımından önem taşıyor.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim