• BIST 8904.46
  • Altın 2240.294
  • Dolar 32.337
  • Euro 35.0975
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 18 °C

Tamer Tuna: "Hedefimiz Göztepe’yi daha ileriye taşımak"

Tamer Tuna: "Hedefimiz Göztepe’yi daha ileriye taşımak"
Göztepe Teknik Direktörü Tamer Tuna, Göztepe'nin Süper Lig'de kalıcı olabilmesi için çalışacaklarını belirterek, "Bu yıl şu anda hedeflediğimiz noktadayız....

Göztepe Teknik Direktörü Tamer Tuna, Göztepe'nin Süper Lig'de kalıcı olabilmesi için çalışacaklarını belirterek, "Bu yıl şu anda hedeflediğimiz noktadayız. Hedefimiz Göztepe'yi bulunduğumuz noktadan daha da ileriye taşımaktır" dedi.

Göztepe, yeni sezon hazırlıklarına Avusturya'da sürdürdüğü kamp ile devam ediyor. Sarı-kırmızılıların Teknik Direktörü Tamer Tuna, takımının Avusturya kamp çalışmalarını İhlas Haber Ajansı Muhabirine değerlendirdi. Tuna, çalışmaların oldukça iyi gittiğini vurgulayarak, "14 Temmuz'da geldiğimiz Avusturya kampının ortalarına gelmiş bulunuyoruz ama çalışmalarımız oldukça iyi gidiyor. Yoğun bir tempoyla başlamıştık. İzmir'de katılan arkadaşlarla yoğunluğu biraz daha arttırdık. Oldukça iyi bir yoldayız. Transferle ilgili çalışmalar devam ediyor. Mevcut kadroyla da çalışmalarımız oldukça iyi gidiyor. Bu yıl şu anda hedeflediğimiz noktadayız. Hedefimiz Göztepe'yi bulunduğumuz noktadan daha da ileriye taşımaktır" dedi.

"Göztepe'nin ligde kalması için yapacaklarımızı biliyoruz"

Tamer Tuna Göztepe'nin Süper Lig'de kalıcı olması için çaba sarf edeceklerini vurgulayarak, "Göztepe'nin ligde kalıcı olmasını sağlamak için yapacaklarımızı biliyoruz, bunları idrak etmiş bulunuyoruz. Onun için de en iyi şekilde çalışmaya devam ediyoruz. Belirttiğim gibi kalıcı olma niyetiyle bunun da belli bir yapılanması olmak zorunda. Bir kere takım organizesi adına Göztepe organizesi adına iyi şeyler olmalı. Şu ana kadar ki yönetimimizin ve başkanımızın ve bizim çalışmalarımız bu yöndeydi. Bu çalışmalarda oldukça iyi aşamada maçlar yaklaşıyor tabii ki o dönemde de belli şekilde katılımlar olabilir. Transfer süreci devam ediyor. Bu geçiş döneminde de başka oyuncularda dahil olacak. Beş oyuncu daha düşünüyoruz transferle ilgili. Çok kaliteli ve iyi oyuncular iyi karakterler takımımıza katıldı. Umarız ki o dönemi de iyi geçiririz. Göztepe'nin hedefi, bu kalıcılığı sağlayıp ilerideki yıllarda ateşli ve desteğini esirgemeyen taraftarıyla bütünleşerek daha iyi bir yol alması. Bunun için de tabii ki Süper Lig'de Göztepe'nin her yıl var olması lazım" dedi.

Tamer Tuna: "Hedefimiz Göztepe’yi daha ileriye taşımak"

Tamer Tuna: "Hedefimiz Göztepe’yi daha ileriye taşımak"

Tamer Tuna: "Hedefimiz Göztepe’yi daha ileriye taşımak"

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim