• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 17 °C

Sungurlu Kent Konseyi Toplandı

Sungurlu Kent Konseyi Toplandı
Sungurlu Kent Konseyi Yönetim Kurulu toplantısı, Konsey Başkanı Emir Emralioğlu başkanlığında gerçekleştirildi.

Sungurlu Kent Konseyi Yönetim Kurulu toplantısı, Konsey Başkanı Emir Emralioğlu başkanlığında gerçekleştirildi.

Sungurlu Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda Konsey Başkanı Emir Emralioğlu, Karşıyaka Mahallesi gençlerinin ilçe ilgili trafik işaret ve yaya çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi. Emralioğlu Kaymakam Mitat Gözen'i ziyaretlerinde ilçede yapılan düğünlerde havai fişek ve silah atılmasını engellemek ve yüksek sesle müzik yayını yapılmaması için Kaymakam beyle görüştüklerini söyledi.

Konsey üyelerinden Hacı Arslan Tök ise birlik ve beraberlik çağrısı yaparak, bu tür toplantıların devamının sağlanması yönünde temenni de bulundu.

Konsey üyelerinden H. Mustafa Sarıyüce, ilçe için yapılacak olan çalışmalara destek verilmesini, ilçede bulunan yüksek okulun dört yıllık fakülte olması için çalışmalarının yapılmasını, yapılacak olan çalışmalarda sen, bende değil biz Sungurlumuz için çalışmaların yapılmasını, hiç kimsenin sorumluluktan kaçmaması, yapılacak olan çalışmalara destek verilmesini istedi.

Sungurlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Alaaddin Akel ise ilçe için yapılacak çalışmalara herkesin ve her kesimin elini taşın altına koyması gerektiğini belirtterek şuanda siyasetten de olsa bir kutuplaşmanın bulunduğu, geçmiş yıllarda da bu gibi durumların olduğunu belirtti.

MHP İlçe Başkanı Adnan Barak toplantı da esnafların bir araya gelerek büyük hipermarket açmalarının sağlanması, ilçede bulunan otopark sorununun çözülmesi için gerekli çalışmaların yapılması, Sungurlu Devlet Hastanesi'ndeki doktor eksikliğinin giderilmesi için gerekli çalışmaların yapılması, ilçede yapılacak olan yatırımlar için Kaymakam, Belediye Başkanı, siyasi parti başkanları, oda başkanları ve ilçenin ileri gelenlerinden bir komisyon oluşturularak çalışma yapılması, ilçede bulunan Yüksek okula yeni bölümler açılmasını sağlanması ve 4 yıllık fakülde açılması için girişimlerde bulunulması, ilçe trafiğinin yeniden düzenlenmesi, levhaların ve yaya geçitlerinin işaretlenmesini istedi.

CHP İlçe Başkanı Ali Erayhan ise yapılacak olan cezaevinin merkeze kaydırılarak ilçeye canlılık getirilmesinin sağlanması, çarşı yol levhalarının takılması, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Caddesi'nin tek taraflı park yapılmasının sağlanması, ilçemiz için yapılacak olan her türlü desteğe hazır olduklarını söyledi.

AK Parti Sungurlu İlçe yönetim kurulu üyeleri ise 20 aylık dönemi hakkında değerlendirmelerde bulundu. Görevde bulundukları süreç içerisinde ilçenin geleceği için büyük bir çaba ve gayret içerisinde olduklarını hatırlatarak teşkilat yöneticileri, ilçede yaşanan sıkıntıları ve ihtiyaçların ne olduğunu yapılması gerekenleri ilçemizde yaşayan her bireyimiz gibi yaşıyor biliyor, düşünüyor ve proje üretmeye çalışıyoruz. Sungurlulu hemşehrilerimiz kardeşlerimiz olarak her şeyin en güzeline layıkız. Bizde emeğimizi esirgemeden özveri ve güvenle ekip çalışması yapmayı daima kendimize şiar edindik" dedi.

Sungurlu Kent Konseyi Toplandı

Sungurlu Kent Konseyi Toplandı

Sungurlu Kent Konseyi Toplandı

Sungurlu Kent Konseyi Toplandı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim