• BIST 10218.58
  • Altın 2444.587
  • Dolar 32.193
  • Euro 34.7877
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 15 °C

Suç dosyası kabarık çıktı

Antalya’nın Manavgat İlçesi’nde önceki gün Acil Servis doktoru Ali Nar’ı hastası Sevim A.’ya sorduğu soruları beğenmediği için önce hakaret edip darp eden Burçin P.’nin geçtiğimiz yıl 5 ruhsatsız tabanca ile yakalandığı ortaya çıktı.
Dizüstü bilgisayar çantası içerine gizlenmiş 5 tabanca, 1 çelik cop ve 10 uzun namlulu silah mermisi ile yakalanan Burçin P.’nin sevk edildiği Adliyesi’nde  Nöbetçi Cumhuriyet  Savcısı tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı belirlendi. Burçin P.’nin avukatlığını ise  geçtiğimiz aylarda yapılan operasyonla gözaltına alınan Al Capone çetesinin lideri olann Avukat Fatih Y. olduğu ortaya çıktı. 
 
Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görevli pratisyen hekim Ali Nar, geçici görevle gittiği Manavgat Devlet Hastanesi'nde muayene ettiği Sevim A.'nın yakınları tarafından sorduğu sorular bahane edilerek darp edilmişti. Güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülenen olayın ardından saldırgan Burçin P. Gözaltına alınmış ve tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.  Ambulansla getirildiği Manavgat Devlet Hastanesi Acil Servis’inde  anksiyete teşhisi konulan Sevim A.’nın yakını Burçin P., yakınını muayene eden doktor Ali Nar’a “Sen nasıl soru soruyorsun? Buraların Allah'ı mısın? Doktor dövenler boşuna dövmüyor. Böyle saçma soru sorma" diyerek hakaret etmiş ardından da güvenlik görevlileri tarafından dışarı çıkarılmıştı.
 
SALDIRGANLAR SERBEST KALDI
 
Kısa süre sonra tekrar içeri giren Burçin P. sağlık teknisyeni Mehmet Ender Aygör’ ün boğazını sıktı. Kavgayı ayırmaya çalışan Dr. Nar'a, Burçin P' nin yanındaki başka bir yakını arkadan tekme attı. Aldığı darbeyle yere düşen Dr. Nar, yerde de saldırıya maruz kaldı. Olay yerine gelen özel güvenlik ve polis ekipleri, Burçin P. ve yanındaki erkek arkadaşı N.L.' yi gözaltına aldı. Olayın ardından saldırganlar serbest kaldı.
 
SİLAHLAR KOLLEKSİYON İÇİNMİŞ
 
Sağlık çalışanları olaya tepki gösterirken Burçin P.’nin geçtiğimiz yıl karıştığı başka bir olay ortaya çıktı. Saldırgan Burçin P. 10 Mayıs 2012 tarihinde bir yolcu otobüsünde yapılan operasyonla gözaltına alınmıştı. Zanlının elinde bulunan laptop çantası içerisinde yapılan aramada Doğu illerinden temin ettiği belirlenen aynı marka ve modelde 5 ruhsatsız tabanca, 1 çelik cop ve 10 uzun namlulu silah mermisi bulundu. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınan saldırgan Burçin P. İfadesinde silahları koleksiyon için getirdiğini söylemişti.
 
ÇETE LİDERİ AVUKAT
 
Adliyeye çıkarılan Burçin P. İşlemlerin ardından adliyeye sevk edilirken nöbetçi Cumhuriyet Savcısı tarafından tutuksuz yargılanmak üzere mahkemeye bile sevk edilmeye gerek görülmeden serbest bırakılmıştı. Burçin P.’nin avukatının ise geçtiğimiz aylarda yapılan operasyonla gözaltına alınan Al Capone çetesinin lideri avukat Fatih Y. Olduğu ortaya çıktı.
 
 
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
    Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim