• BIST 9889.76
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 24 °C

‘Sporla Yaşa Çankırı’ Projesi Sona Erdi

‘Sporla Yaşa Çankırı’ Projesi Sona Erdi
Çankırı Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü'nün, Çankırı'daki dezavantajlı çocuklara yönelik düzenlediği "Sporla Yaşa Çankırı"...

Çankırı Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü'nün, Çankırı'daki dezavantajlı çocuklara yönelik düzenlediği "Sporla Yaşa Çankırı" projesi düzenlenen programla son buldu.

Gençlik Spor İl Müdürlüğü Konferans Salonu'nda düzenlenen kapanış programına Çankırı Cumhuriyet Başsavcısı Doğan Kaya, Baro Başkanı Erkan Köroğlu, Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hayrettin Çelikten, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Osman Karadeniz ile Denetimli Serbestlik Müdürlüğü'nün çalışanları ve projede bulunan çocuklar katıldı.

Projeye ilişkin video sunumu ile başlayan programda konuşan Çankırı Cumhuriyet Başsavcısı Doğan Kaya, proje ile suçlu ortamlarda bulunan çocukları sporla topluma kazandırmayı hedeflediklerini anlattı.

'Sporla Yaşa Çankırı" projesinin açılış toplantısını da Gençlik Spor İl Müdürlüğü Konferans Salonu'nda yaptıklarını hatırlatan Kaya, "Bu projenin altyapısı vardı. Çok parlak bir dönem yaşamasak da final yapacak bir sonuca ulaştık. Bir çocuğu bile kurtarsak kardır diye düşündük ve projeyi başarıyla tamamladık. Hedef kitlemiz özellikle çocuklardı ama yaptığımız çalışmalarda kurumlar arası koordinasyonun önemini de gösterdik. Projeye destek verenlere ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Kardeşlerimizi suçlu ortamlardan uzaklaştırdık ve onlara sporun dostluk, kardeşlik gibi birçok değeri birleştirdiği gösterdik. Biz bu çocuklarımızın kalbine bir şefkat eli ektik. Bu kardeşlerimizi inşallah topluma faydalı bireyler olarak göreceğiz. Bu çocuklarımızı şimdilik öğretmen ve ailelerine emanet ediyoruz ve onları sürekli takip edeceğimizi belirtiyoruz. Testi kırılmadan önlemimizi almalıyız. Onlara kardeşlik, sevgi, saygı gibi duyguları aşılamaya çalıştık. Onlar bizim için gerçekten çok değerliler" ifadelerini kullandı.

Konuşmanın ardından projeye katkı sunanlara plaket, Çankırı Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü personeline teşekkür belgesi, projeye katılan çocuklara da eşofman takımı takdim edildi.

'Sporla Yaşa Çankırı" projesi kapanış programı düzenlenen kokteyl ile sona erdi.

‘Sporla Yaşa Çankırı’ Projesi Sona Erdi

‘Sporla Yaşa Çankırı’ Projesi Sona Erdi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim