• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 18 °C

Sporda Karşıyaka Farkı

Sporda Karşıyaka Farkı
Karşıyaka Belediyesi; okçuluk, judo ve satrançta yeni şampiyonluklar kazandı.

Karşıyaka Belediyesi; okçuluk, judo ve satrançta yeni şampiyonluklar kazandı. Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, "Karşıyaka'da 4 yaşından itibaren herkese spor yapma imkanı tanıyoruz" dedi.

Okçuluk branşında Ecem Cansu Coşkun ve Demir Elmaağaçlı gibi iki dünya şampiyonunu bünyesinde barındıran Karşıyaka Belediyesi, minik sporcularının elde ettiği dereceler ile bu başarısının tesadüf olmadığını kanıtladı. Karşıyaka Belediyesi; okçuluk, judo ve satrançta yeni şampiyonluklar kazandı.

OKÇULAR FİNALDE

İzmir Okullar Arası Okçuluk Yarışması'nda Karşıyaka Belediye Spor adına yarışan okçulardan; Umut Süter, Muhittin Armağan, Bahar Üçkardeş ve Doruk Gezen kendi yaş gruplarında derece yapmayı başararak, 17-18-19 Mayıs tarihlerinde yapılacak olan final yarışmalarına katılmaya hak kazandı.

JUDODA SIRTIMIZ YERE GELMEDİ

Judoda, Küçükler Ortaokullar İzmir İl Birinciliği karşılaşmalarında da yine Karşıyaka Belediyesi adına mindere çıkan Mehmet Emin Avşar, Arda Hasret, Murat Toksun, İlayda Arı ve Cemal Aydın başarı kazanan sporcular arasında yer aldı. Minikler Teşvik Turnuvası İzmir İl Birinciliği yarışmalarında da; Melda Engin, Pınar Toksun, Mehmet Emin, Cemal Aydın, Arda Umut Aydın derece yaptı. Yıldızlar kategorisinde de Hamdi Yurtçu 3. oldu.

SATRANÇTA RAKİP YOK

Karşıyaka Belediyesi'nin, küçük yaştaki çocuklara sevdirmek için yoğun çalışma yürüttüğü satranç branşında müsabakalara katılan Gül Sena Kayış ise önce Manavgat'taki Türkiye Küçükler Satranç Turnuvası'nda Türkiye 2'ncisi, sonrasında da İzmir Küçükler Satranç Turnuvası'nda, 9 Yaş Kızlar Kategorisinde İzmir 1'incisi oldu.

"GURUR DUYUYORUZ"

Sporcular, madalyaları ve kupaları ile birlikte Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar'ı ziyaret etti. Sporcuların başarılarından mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Akpınar, "Her yaşta ve her branşta sporu desteklemeye devam edeceğiz. Karşıyakamızda 4 yaşından itibaren herkese, farklı branşlarda spor yapma imkanı tanıyoruz. Kazanılan başarılar da göğsümüzü kabartıyor" diye konuştu.

Sporda Karşıyaka Farkı

Sporda Karşıyaka Farkı

Sporda Karşıyaka Farkı

Sporda Karşıyaka Farkı

Sporda Karşıyaka Farkı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim