• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 17 °C

"Spora büyük destek veren hayırsever Boydak ailesinin yanındayız"

"Spora büyük destek veren hayırsever Boydak ailesinin yanındayız"
Kayseri Erciyes Taraftarlar Derneği Basın Sözcüsü Mehmet İncialan, Kayseri ve Türkiye genelinde sporun gelişmesi amacıyla fiziki desteklerinin yanı sıra...

Kayseri Erciyes Taraftarlar Derneği Basın Sözcüsü Mehmet İncialan, Kayseri ve Türkiye genelinde sporun gelişmesi amacıyla fiziki desteklerinin yanı sıra sporculara da önemli destek sağlayan Boydak ailesi mensuplarının tutuklanmalarından dolayı büyük üzüntü duyduklarını açıkladı. İncialan, "Saygın ailenin bu zor günlerinde yanlarında olduğumuzu belirtmek isterim." dedi.

Derneğin basın sözcüsü Mehmet İncialan, yaptığı yazılı açıklamada, Kayseri sanayisinin çok önemli bir bölümünde şehir ve ülke ekonomisine ekonomik katkı sağlayan, Türkiye'de haklı bir üne sahip olan, 14 bin çalışanı ve başka fabrikalara da iş imkanı sağlayarak 150 bin kişinin ekmek yemesini sağlayan Boydak Holding ailesine destek olduklarını açıkladı. İncialan, şunları ifade etti: "Ülkesini seven ve bu tür ekonomik katkıları olan Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Hacı Boydak ve CEO'su Sayın Memduh Boydak'ın bir soruşturma sonucu tutuklu yargılanması kararı bizi üzüntüye sevk etmiştir. Geçmişte Erciyesspor Kulübü başkanlığı, Kayserispor asbaşkanlığı gibi görevler yapan, her türlü hayır işlerinde başrol oynayan, Erciyesspor Kulübü tesislerine adı verilen bu saygın ailenin bu zor günlerinde yanlarında olduğumuzu ve üzüntülerini paylaştığımızı belirtmek istiyoruz. Dosya üzerindeki gizlilik kararı kaldırılıp belgeler ortaya çıktığında bugün akla hayale sığmayan iddialar ortaya atanların balonlarının patlayacağını umuyoruz. Devletimize ve adalete güveniyoruz. Her an yanlarında olup maddi olarak faydalananların aniden yok olmasına asla şaşırmadık. Kayserispor ve Erciyesspor için yaptıklarını hiçbir zaman unutmayacağız. Gerçeklerin en kısa sürede ortaya çıkmasını ve bu ailenin iki değerli ferdinin özgürlüğüne kavuşmasını umuyor ve temenni ediyoruz."

Cihan

"Spora büyük destek veren hayırsever Boydak ailesinin yanındayız"

"Spora büyük destek veren hayırsever Boydak ailesinin yanındayız"

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim