• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 10 °C
  • İzmir 17 °C

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta yer alan Kocaeli Birlikspor'da Teknik Direktör İsmet Taşdemir ve Kulüp Başkanı Fahrettin Kandemir, Antalya kampını değerlendirdi.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta yer alan Kocaeli Birlikspor'da Teknik Direktör İsmet Taşdemir ve Kulüp Başkanı Fahrettin Kandemir, Antalya kampını değerlendirdi.

Kocaeli Birlikspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir ve Kulüp Başkanı Fahrettin Kandemir, ligin ikinci yarısına hazırlık yaptıkları Antalya kampının verimli geçtiğini dile getirdiler. Verimli geçen kamp döneminde üzücü bir olay yaşamalarının kendilerini az da olsa etkilediğini ifade eden Kocaeli Birlikspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, "Kampımızın sonuna doğru istemediğimiz bir olay yaşandı. Önemli oyuncularımızdan Ali Kemal Yükseker'in ayağı kırıldı. Çok üzüldük. Kendisine çok çok geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Bir an önce iyileşerek aramıza dönmesini bekliyoruz. Bu tatsız olayın dışında kampımız iyi geçti. Üç hazırlık maçı yaptık. Sezon başında olduğu gibi sonuç olarak kötü olsa da, futbolcularımızdan aldığımız verim noktasında iyi geçti. Biz hazırlık maçlarına, maçın yanı sıra, hazırlık kısmıyla daha çok ilgileniyoruz. Genel olarak baktığımızda çalışma olarak iyi çalıştık. İkinci yarının daha çetin geçeceğini biliyoruz" dedi.

Teknik Direktör İsmet Taşdemir, "Aramıza da iki yeni arkadaş geldi. Badırmaspor'un savunma oyuncusu Cenk'i kadromuza aldık. Hava toplarında etkili bir isim. İlk yarıda özellikle hava toplarında zaafiyetimizin olduğunu düşünüyoruz. Cenk'in bu konuda bize katkı sağlayacağına inandık. Orta sahaya deneyimli bir oyuncu aldık. Göztepe'nin tecrübeli bir ismi, bu ligleri de iyi bilen bir oyuncu. Bize faydalı olacağını düşünüyoruz. Yaşına rağmen bize katkı katacağını biliyoruz. Bunun yanı sıra takımımızda giden isimlerde oldu. Ama sonuçta belli bir düzeni belli bir sistemi olan bir takımız. Sezon başındaki gibi değiliz. Sonuçta ilk yarıda da gördük ki; biz iyi bir takımız. İkinci yarıda da istediğimiz oyunumuzu sahaya sürdüğümüz zaman, bizim için çok daha fark bir lig olabilir" şeklinde konuştu.

Kocaeli Birlikspor Kulübü Başkanı Fahrettin Kandemir ise, "Güzel bir kamp oldu. Takımımız çok istekliydi. Özellikle arkadaşlık duygularının üst seviyede olduğu bir kamp olması beni gerçekten mutlu etti. Kampa bir kaç gün katılabildim. Takımımızda mutlu olmayan, forma şansı bulamayan, istediğimiz verimi alamadığımız bazı oyuncular vardı. Bu oyuncularımızla karşılıklı olarak anlaşarak yollarımızı ayırdık. Hocamızın raporu doğrultusunda giden oyuncularımızın yerine iki nokta transferi gerçekleştirdik" ifadelerini kullandı.

Transfer çalışmalarıyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Başkan Kandemir, "Son olarak sağ kanata bir oyuncu arıyoruz. Bu transferle ilgili olarak da görüşmelerimiz devam ediyor. Bugün yarın netleşir. Son transferimizle birlikte giden oyuncuların yerine, yeni yaptığımız nokta transferlerimizle ikinci yarıya hazır girmek istiyoruz. İkinci yarıda tüm maçlarımıza galibiyet için çıkacağız. Bizim tek hedefimiz üst lige çıkmak, ama şampiyonlukla ama Play-off'la, bu konuda hiç bir tavizimiz yok. Takımımız iyi bir takım. Bu ligin üstünde olan bir takım. Hedefimize ulaşacağız" dedi.

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
    Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim