• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 14 °C

Spor İl Müdürü Duman’dan Magider’e Ziyaret

Spor İl Müdürü Duman’dan Magider’e Ziyaret
Manisa Girişimciler Derneği (MAGİDER) Başkanı Ayberk Aloğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman'ı...

Manisa Girişimciler Derneği (MAGİDER) Başkanı Ayberk Aloğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman'ı ağırladı.

Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman, MAGİDER Başkanı Ayberk Aloğlu'nu ziyaret etti. Ziyarette konuşan İl Müdürü Dr. Savaş Duman, gençliğe yönelik birçok projeye imza attıklarını belirterek, engelli gençlerin yaşama ve hayata uyumlarını kolaylaştıracak projeleri de her zaman öncelikli tuttuklarını dile getirdi. Duman, "Manisa çok büyük bir ildir. Bünyesinde 50 bine yakın üniversite gençliğini barındırıyor. Bunlara milli eğitim müdürlüğüne bağlı liseli gençlerimizi katarsak, Manisa'da işlenecek bir hazine önümüzde bulunuyor. Bu neslin daha iyi eğitilmeleri ve spor yapabilmeleri için müdürlüğümüzün tüm birimleri gecesini gündüzüne katıyor. Ancak bundan sonraki süreçte gençlerimizi yaşamını kolaylaştırabilmek ve onları daha pozitif konumda tutabilmek için sizlerin gibi genç girişimci derneklerin fikirlerine ve işbirliğine ihtiyacımız var. Hep birlikte proje üretip gençliğin hizmetine sunma konusunda birlikte güzel çalışmalar yapacağımızı düşünüyorum." dedi.

"MAGİDER OLARAK HER ZAMAN GENÇLERİMİZİN HİZMETİNDEYİZ"

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MAGİDER Başkanı Ayberk Aloğlu, "Bizler şehrimizdeki gençlerin daha girişimci olmalarını sağlamaya çalışıyoruz. Gençlerimize yönelik projeler yapıyoruz. Gençlere yönelik yapılacak bütün projelere destek vermeye hazırız. Gençliğe yatırım, geleceğe yatırımdır. Bunu en güzel yapan da gençlik hizmetleri ve spor il müdürlüğümüzdür. MAGİDER olarak her zaman gençlerimizin hizmetindeyiz." şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından MAGİDER Başkanı Ayberk Aloğlu, Dr. Savaş Duman'a özel yapım duvar saati hediye etti.

Spor İl Müdürü Duman’dan Magider’e Ziyaret

Spor İl Müdürü Duman’dan Magider’e Ziyaret

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim