• BIST 9871.97
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 25 °C

Spina Bifida’nın Dayanışma Günü

Spina Bifida’nın Dayanışma Günü
Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Spina Bifida Derneği Manisa temsilciliği iş birliğiyle Atatürk Gençlik Merkezi Konferans Salonu'nda dayanışma...

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Spina Bifida Derneği Manisa temsilciliği iş birliğiyle Atatürk Gençlik Merkezi Konferans Salonu'nda dayanışma toplantısı düzenlendi. Düzenlenen toplantıda, fizik tedavi ve rehabilitasyon uygulamaları konusunda bilgilendirme yapıldı, başarı için tedavi programına aktif katılımın önemi vurgulandı.

Atatürk Gençlik Merkezi Konferans Salonu'nda, Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Spina Bifida Derneği Manisa temsilciliğinin işbirliğiyle, "Spina Bifida'lı çocukların rehabilitasyon sürecinde karşılaştıkları sorunlar ve çözüm önerileri" hakkında sunum gerçekleştirildi. Konuşmacılığını Celal Bayar Üniversitesi Yüksekokulu Fizyoterapi ve Rehabilitayon Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Nuray Kayak'ın yaptığı seminere Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Sosyal Hizmetler ve Engelliler Şube Müdürü Nuray Çevirmeci de katıldı. Seminerin açılış konuşmasını yapan Türkiye Spina Bifida Derneği Manisa Temsilcisi Öznur Karaağaç, seminere katılım gösteren herkese teşekkür etti. Karaağaç'ın ardından söz alan Celal Bayar Üniversitesi Yüksekokulu Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Nuray Kayak ise, aileler ve çocukların günlük yaşamlarında daha bağımsız olmalarını amaçlayan fizik tedavi ve rehabilitasyon uygulamaları konusunda bilgilendirme yaparak, başarı için tedavi programına aktif katılımın önemi vurguladı. Kayak, sunumun ardından katılımcıların sorularını yanıtladı. Sosyal Hizmetler ve Engelliler Şube Müdürü Nuray Çevirmeci de toplantı sonunda Kayak'a teşekkür ederek, çiçek takdim etti.

Spina Bifida’nın Dayanışma Günü

Spina Bifida’nın Dayanışma Günü

Spina Bifida’nın Dayanışma Günü

Spina Bifida’nın Dayanışma Günü

Spina Bifida’nın Dayanışma Günü

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim