• BIST 10218.58
  • Altın 2444.587
  • Dolar 32.193
  • Euro 34.7877
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 15 °C

Soroptimist Kulübün Artık Bir Evi Var

Soroptimist Kulübün Artık Bir Evi Var
Eskişehir Soroptimist Kulübü, geçtiğimiz yılın Ağustos ayında vefat eden ETİ markasının temellerini atan, ETİ Yönetim Kurulu Üyesi Gülay Kanatlı'nın...

Eskişehir Soroptimist Kulübü, geçtiğimiz yılın Ağustos ayında vefat eden ETİ markasının temellerini atan, ETİ Yönetim Kurulu Üyesi Gülay Kanatlı'nın bağışı ile kulübe kazandırılan mekanın açılışını kutladı.

Soroptisimit Kulübün yeni mekanını kutlamak amacıyla 222'de kulüp üyeleri için düzenlenen yemeğe; Soroptimist Federasyon Başkanı İlke Erol, kulübün Eskişehir Başkanı Serpil Çamoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, kulübün Onur Üyesi Seyhan Büyükerşen, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, kardeş kulüp ve dernek üyeleri katıldı.

Yemek öncesinde konuşma yapan Soroptimist Kulüp Başkanı Serpil Çamoğlu, "Kulübümüz 2015 yılında 50'nci yılını kutladı. 50'nci yılında ETİ Yönetim Kurulu Üyesi Gülay Kanatlı bize bir bağışta bulundu. Gülay Kanatlı hiçbir zaman soroptimist değildi, hiçbir toplantımızda Kanatlı ailesini görmedim. Üyesi olmadığı bir kulübe, dünyaya yüreğini açan çok değerli güzel yürekli bir insandı. Bu bağışı nasıl değerlendirelim diye toplantı yaptığımızda bir gayrimenkul alınmasının 50'nci yılda ayrı bir anlam taşıyacağına karar verdik. Siz değerli üyelerimizin katkılarıyla bu gayrimenkulümüzü aldık ve açılışımızı yapıyoruz" dedi.

ESKİŞEHİR'E ÖVGÜ

Soroptimist Federasyon Başkanı İlke Erol ise konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

"Geçtiğimiz yıl 50'nci yılımızı çok güzel bir şekilde kutladık. 50 yıl topluma hizmet etmek, o enerjiyi taze tutmak hiç kolay değil. Bu sabah Eskişehir kulübümüzün yönetim kurulu ile değerlendirme toplantısı yaptık. Her şeyin ne kadar yolunda gittiğini, ne kadar düzenli takip edildiğini görmekten büyük mutluluk duyduk. İki yıl boyunca yapılan çok güzel çalışmalar var. Sizler de bu faaliyet raporunu izlediğinizde kulübümüzün çalışmaları ile gurur duyacaksınız."

BİRLİKTE BÜYÜK İŞLER…

Birlikte olunduğunda büyük işlerin başarılacağının altını çizen Erol, "Belediye başkanlarımızın her zaman desteğini görmek çok değerli. Bizler el ele tutuşursak, birlikte bir şeyler yaparsak daha güçlüyüz. Bu inancı hep koruyoruz. Eskişehir bunu hep yürütüyor. O birliktelik de çok güzel projeler hayata geçiriyor. Şimdi de bir kulüp evine sahip olmak çok değerli bir şey. Sadece birkaç kulübümüzün vardı böyle bir mülkü. Gülay Kanatlı ışıklar içinde uyusun. Üyesi olmadığı bir kulüp için böyle bir bağışta bulunmuş. Demek ki Eskişehir Soroptimist kulübümüze de ne kadar güven duymuş ki; parasının doğru yere gittiğine inanmasa böyle bir bağış yapmazdı" diye konuştu.

BU DUYGUYU BİLİYORUM

Açılışa katılan Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ise, "Ahirette iman, dünyada mekân denir ya, bugün kulübümüz bir mekana kavuşuyor, bu çok önemli bir şey. Ben oda başkanıyken de ben bir yer satın aldığımızda sanki kendi mülkiyetim gibi sevinmiştim. Bu duyguyu çok iyi biliyorum. Biz seçimi kadınlar sayesinde kazanıyoruz diye hep söylüyorum. Sizlerle olduğum için çok mutluyum" dedi.

Soroptimist Kulübün Artık Bir Evi Var

Soroptimist Kulübün Artık Bir Evi Var

Soroptimist Kulübün Artık Bir Evi Var

Soroptimist Kulübün Artık Bir Evi Var

Soroptimist Kulübün Artık Bir Evi Var

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
    Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim