• BIST 9827.45
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 19 °C

Sömestir Tatilinde Dolu Dolu Eğlence Kıdzanıa’da

Sömestir Tatilinde Dolu Dolu Eğlence Kıdzanıa’da
Dünyanın 1 numaralı çocuk cumhuriyeti KidZania, sömestir tatilinde de birbirinden eğlenceli aktivitelerle ve farklı konseptiyle çocuklara tatil coşkusunu...

Dünyanın 1 numaralı çocuk cumhuriyeti KidZania, sömestir tatilinde de birbirinden eğlenceli aktivitelerle ve farklı konseptiyle çocuklara tatil coşkusunu doyasıya yaşatmaya devam ediyor. Çocuklar, KidZania'da sömestir tatili süresince kendi pelüş ayıcıklarını da tasarlayabilecek.

Dünyanın ilk uluslararası tema parkı olarak 17 ülke, 20 şehirde faaliyet gösteren ve 4-14 yaş arası çocuklara eğlenerek öğretmeyi amaçlayan KidZania, tüm sömestir tatili boyunca minik ziyaretçilerini bekliyor olacak. Pilotluktan gazeteciliğe, gizli ajanlıktan itfaiyeciliğe, arkeologluktan diş hekimliğine kadar pek çok mesleği deneyimleme imkanı bulan çocuklar, kendi yaptıkları pizzaları aileleriyle birlikte afiyetle yiyebilecekler. Sanat atölyesinde cam boyamaları yaparak hayal güçlerini geliştirme fırsatı yakalayacaklar. Çocukların büyülü dünyası KidZania'nın, sömestir tatili süresince Akasya Acıbadem'de ziyaretçileri için hazırladığı keyifli aktivitelerle aileler de çocuklarıyla birlikte tatilin tadını doyasıya çıkartacak.

"BUİLD A- BEAR" DENEYİMİ SÖMESTİR'DE KİDZANİA'DA

"Pelüş ayıcığını kendin tasarla" uygulamasıyla çocuklara en yakın dostlarıyla tanışma fırsatı sunan, interaktif eğlence devi "Build-A-BearWorkshop" da yarıyıl tatilinde KidZania'da minik misafirleriyle buluşacak. 21 Şubat'a kadar çocuklar, KidZania'da kendi pelüş ayıcıklarını tasarlayabilecekler. Çocuklar, seçtikleri bir pelüş ayıcığa Frozen, My LittlePony, Spiderman, Superman, Starwars, Disney Princess gibi çok sevilen karakterlerin kostümlerinden polis, doktor gibi birçok meslek grubu kostümlerine kadar yaklaşık yüzlerce farklı kıyafet ve aksesuar içinde en çok beğendiklerini seçebilecek. Ayıcıklarına bir isim vererek kimlik belgesi çıkaracak olan minikler, yeni dostlarını eve götürmeden önce "Arkadaş Sözü" vermeleri gerekecek. Minikler ayrıca pelüş ayıcıklarına kendi seslerini kaydederek sevdiklerine sürpriz de yapabilecek.

Sömestir Tatilinde Dolu Dolu Eğlence Kıdzanıa’da

Sömestir Tatilinde Dolu Dolu Eğlence Kıdzanıa’da

Sömestir Tatilinde Dolu Dolu Eğlence Kıdzanıa’da

Sömestir Tatilinde Dolu Dolu Eğlence Kıdzanıa’da

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim