• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 14 °C

Sivas Belediyespor Başkanı: Misafirperverlik daha önemli

Sivas Belediyespor Başkanı: Misafirperverlik daha önemli
Türkiye Kupası'nda Beşiktaş'ı ağırlayacak olan 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Sivas Belediyespor'da Kulüp Başkanı Turhan Tunahan, "Ben inanıyorum...

Türkiye Kupası'nda Beşiktaş'ı ağırlayacak olan 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Sivas Belediyespor'da Kulüp Başkanı Turhan Tunahan, "Ben inanıyorum ki maç sonunda Beşiktaş yönetiminin hoşnut olduğu, iyi ağırlandığı bir maç olacak. Sahadaki skor elbette önemlidir. Ama misafirperverliğimiz bizim için daha önemli" dedi. Tunahan, maçı kazanmak istediklerini de söyledi.

2. Lig ekibi Sivas Belediyespor, Türkiye Kupası'nda Perşembe günü Beşiktaş ile karşılaşacak. Maçın hazırlıklarını sürdüren Belediyespor'da Kulüp Başkanı Turhan Tunahan, Beşiktaş'ı en iyi şekilde misafir etmek için gayret göstereceklerini söyledi.

Sivas Belediyespor Kulübü ve Muhsin Yazıcıoğlu Stadyumu'nun Perşembe günü tarihi anlardan birini yaşayacağını söyleyen Kulüp Başkanı Tunahan şöyle devam etti:

"Ülkemizin güzide ve büyük takımlardan Beşiktaş'ı burada ağırlayacağız. Tabi ki bunun onuru, gururu ve heyecanı içerisindeyiz. Geçen yıl göreve gelmiş bir yönetim var. Sivas Belediyespor futbolda ve hentbolda bir üst lige çıkarak hedefine ulaşmış bir takımdı. Geçen yıl yine Ziraat Türkiye Kupası'nda gruplara kalan Sivas Belediyespor yine bu yıl bunu başararak şu anda Beşiktaş, 1461 Trabzon ve Karabükspor ile eşleşerek gruplara kaldı. Üstüne koyarak gittiğini düşündüğümüz kulübümüz bu yıl yaptığı icraatla 2. Lig'e yeni çıkması sebebi ile transfer noktasında üst lige uygun transferler gerçekleştirerek bu ligde kalıcı olmak, daha üst liglere sıçramak hedefinde olan bir kulüp."

"MİSAFİRPERVERLİK BİZİM İÇİN DAHA ÖNEMLİ"

Kulüp Başkanı Turhan Tunahan, Süper Lig takımı ağırlamanın yabancısı, acemisi olmadıklarının altını çizerek şöyle konuştu:

"Karabükspor ve Medipol Başakşehirspor geçen bizim gruplardaydı. Burada da ziyadesiyle iyi ağırladığımızı düşünüyoruz. Bugün de Beşiktaş gündemde. Perşembe günü itibariyle ağırlayacağımız bu takım için bugün 14.00'de antrenmanını bu sahada yapacak. Gerekli ilgi alakayı gösteriyoruz. Perşembe günü 13.45'te oynanacak maçımıza yönetim olarak, teknik olarak her türlü sorunun önüne geçebilmek için hassasiyetle çalışıyoruz. Ben inanıyorum ki maç sonunda Beşiktaş yönetiminin hoşnut olduğu, iyi ağırlandığı bir maç olacak. Sahadaki skor elbette önemlidir. Ama misafirperverliğimiz bizim için daha önemli. Beşiktaş camiasına buradan sesleniyorum. Hiçbir şekilde rahatsız olmayacağı ortamı, ev sahipliğinin nasıl olacağını göreceklerinin teminini verebilirim."

"CENTİLMENLİĞİN ÖN PLANDA OLDUĞU BİR MAÇ OLUR"

Skor anlamında maçı kazanmak istediklerini dile getiren Tunahan, "Bunu biz hayal olarak çok uzak bir nokta olarak görmek istemiyoruz. Yapabiliriz diye inanıyoruz. Kalmış ki bu takım iki tane ön eleme oynadı bunlardan biri Alanyaspor diğeri Adana Demirspor ikisi de PTT'de oynayan takımlardı. Bu maçtan puan veya puanlar almak bizleri mutlu edecektir. İnşallah dostluğun centilmenliğin ön planda olduğu güzel bir maç olmasını istiyoruz." şeklinde konuştu.

"SAHAMIZ FUTBOL AÇISINDAN ELVERİŞLİ"

Bir basın mensubunun Beşiktaş'ın maçı 4 Eylül Stadyumu'nda oynamak istediğini hatırlatması üzerine ise Başkan Tunahan, Beşiktaş'ın kendi açısından haklı olabileceğine işaret ederek, "Şartların daha iyi olması hasebi ile o sahayı isteyebilir. Ama bizim zemin ve sahamız futbol oynama açısından çok elverişli bir durumda. Tabi canlı yayın kanalının da bu konuda isteği oldu akşam oynansın reytingi yüksek olma açısından diye. Ama biliyorsunuz netice itibari bu anları ilk yaşayan kulüpleriz. Muhsin Yazıcıoğlu Stadı'nda Beşiktaş'ı ağırlamanın onuru bizim açımızdan farklı bir duygu olacak. Arkadaşlarımız da bu doğrultuda talepte bulundular ama sonrasında böyle bir karar aldık. Neticede böyle bir ambiyansın içinde bizim de alacağımız haz ve beklenti var. Bu hangi takım olursa olsun böyle olacaktı sadece Beşiktaş'a has bir konu değil."

"ÜZERİMİZE DÜŞENİ SAHADA YAPACAĞIZ"

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in Sivasspor ile ilgili yaptığı olumsuz açıklamalarla ilgili de konuşan Başkan Tunahan, "Sivas'ı temsil eden ne kadar spor varsa bunların hepsi bir bütündür. Bizim için Sivas Belediyespor'a yapılan neyse Sivasspor'a da yapılan şey aynıdır. Biz tabi ki bir yönetim anlayışı dışında adım atmamız doğru olmaz. Üzerimize düşeni sahada yapacağız." ifadesini kullandı.

 

Sivas Belediyespor Başkanı: Misafirperverlik daha önemli

Sivas Belediyespor Başkanı: Misafirperverlik daha önemli

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim