• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 18 °C

Sivas Belediyespor: 0 - Beşiktaş: 2

Sivas Belediyespor: 0 - Beşiktaş: 2
Sivas Belediyespor: Serkan Demirol, Seyid Ahmet Han, Muhammed Burak Taşdemir (Dk. 77 Niyazi Batuhan Salman), Berkay Öztuvan, Atilla Yıldırım (Dk. 63 Murathan...

Stat: Sivas Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksi

Hakemler: Erkan Engin, Nihat Samuk, Ata Yıldırım

Sivas Belediyespor: Serkan Demirol, Seyid Ahmet Han, Muhammed Burak Taşdemir (Dk. 77 Niyazi Batuhan Salman), Berkay Öztuvan, Atilla Yıldırım (Dk. 63 Murathan Buruş), Ozan Kılıçoğlu (Dk. 75 Aykut Emre Yakut), Yakup Yiğit, Volkan Çekirdek, Ali Akburç, Mehmet Nas, Nuri Melih Mursal

Beşiktaş: Günay Güvenç, Serdar Kurtuluş, Alexander Milosevic, Pedro Franco, Dusko Tosic, Kerim Frei, Necip Uysal (Dk. 61 Muhammed Enes Durmuş), Veli Kavlak, Ramon Motta, Mustafa Pektemek, Cenk Tosun (Dk. 75 Hamza Küçükköylü)

Goller: Dk. 6 Cenk Tosun, Dk. 57 Mustafa Pektemek (Beşiktaş)

Kırmızı kartlar: Dk. 14 Nuri Melih Mursal (Sivas Belediyespor), Dk. 76 Alexander Milosevic (Beşiktaş)

Sarı kart: Dk. 48 Necip Uysal (Beşiktaş)

Türkiye Kupası C Grubu ikinci maçında Beşiktaş, konuk olduğu Sivas Belediyespor'u Cenk Tosun ve Mustafa Pektemek'in golleriyle 2 - 0 mağlup etti.

Bu sonuçla grupta 1461 Trabzon ile Beşiktaş 6'şar puan ve averajla sıralanırken birinci sırada ise 11 averajla 1461 Trabzon yer aldı. Beşiktaş'ın averajı ise 5.

6. dakikada Beşiktaş, Cenk Tosun'un golüyle öne geçti. Bu dakikada Ramon Motta'nın pası ile ceza yayı içerisinde topla buluşan Cenk Tosun ceza sahası çizgisi üzerinden sağ ayağı ile vuruşunu yaptı ve topu sağ köşeden filelerle buluşturdu: 0 - 1.

14. dakikada ev sahibi Sivas Belediyespor 10 kişi kaldı. Bu dakikada hızlı gelişen Beşiktaş atağında savunma arkasına atılan pasa hareketlenen Cenk Tosun sağ çaprazda rakibi Nuri Melih Mursal tarafından düşürüldü. Pozisyon sonrasında faulü işaret eden hakem Erkan Engin, Cenk'in bariz gol pozisyonunda olduğuna hükmederek Nuri Melih Mürsel'i kırmızı kart ile oyundan attı.

28. dakikada gelişen Beşiktaş'ın atağında sağ çaprazda topla buluşan Serdar Kurtuluş ceza sahasına girer girmez vuruşunu yaptı, ancak top üst direkten oyun alanına döndü. Defansta Seyit Ahmet Han araya girerek Ramon Motta'nın önünden topu uzaklaştırdı ve tehlikeyi önledi.

55. dakikada Beşiktaş ikinci gole çok yaklaştı. Bu dakikada Mustafa Pektemek'in ara pası ile ceza sahası içi sağ çaprazında topla buluşan Cenk Tosun yerden sert vurdu, ancak kaleci Serkan Demirol gole izin vermedi.

57. dakikada Beşiktaş, Mustafa Pektemek'in golüyle farkı ikiye çıkardı. Bu dakikada sol kanattan gelişen atakta Dusko Tosic ortasında topu penaltı noktasının önüne doğru gönderdi. Bu noktada bulunan Mustafa Pektemek tek vuruş ile topu sol köşeden filelerle buluşturdu: 0 - 2.

Müsabakanın kalan dakikalarında ev sahibi Sivas Belediyespor da Beşiktaş'ta önemli fırsatlar yakalamasına rağmen başka gol olmadı ve Beşiktaş sahadan 2 - 0 galip ayrıldı.

69. dakikada Kerim Frei'in havadan pasını ceza sahası içi penaltı noktası gerisinde kontrol eden Mustafa Pektemek, önce rakibi Volkan Çekirdek'den topu kurtardı, ardından da vuruşunu yaptı, ancak top üst direkten oyun alanına geri döndü.

76. dakikada Beşiktaş'ta sahada 10 kişi kaldı. Bu dakikada Alexander Milosevic, rakibi Muhammed Burak Taşdemir'e arkadan yaptığı sert faul sonrasında hakem Erkan Engin tarafından doğrudan kırmızı kart gösterilerek oyundan atıldı. Bu pozisyonda aşil tendonuna ağır darbe alan Muhammed Burak Taşdemir de sakatlandığı için oyuna devam edemedi ve yerini Niyazi Batuhan Salman'a bıraktı.

Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmadı ve Beşiktaş, sahadan 2 - 0 galip ayrılarak puanını 6'ya çıkardı.

Sivas Belediyespor: 0 - Beşiktaş: 2

Sivas Belediyespor: 0 - Beşiktaş: 2

Sivas Belediyespor: 0 - Beşiktaş: 2

Sivas Belediyespor: 0 - Beşiktaş: 2

Sivas Belediyespor: 0 - Beşiktaş: 2

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim