• BIST 10218.58
  • Altın 2444.587
  • Dolar 32.193
  • Euro 34.7877
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 16 °C

Şişli'de Polisin Arama Listesindeki Araç Yakalandı!

Şişli'de Polisin Arama Listesindeki Araç Yakalandı!
Şişli Mecidiyeköy'de polisin arama listesinde bulunan 34 LD 9862 plakalı araç yakalandı. Araçta yapılan incelemede patlayıcıya rastlanmazken, kapatılan yol trafikte uzun kuyruklar oluşturdu.

İstanbul Şişli'de polisin arama listesinde bulunan 34 LD 9862 plakalı araç yakalandı. Araçta bulunan 2 kişi gözaltına alındı.

ARAÇ TRAFİĞE KAPATILDI

Araç için olay yerine bomba imha uzmanı ekip çağrıldı. Mecidiyeköy'deki Geçit Sokak, yaya ve araç trafiğine kapatıldı. Olay yerine gelen bomba imha uzmanlarının minibüste yaptığı incelemede patlayıcıya rastlanmadı.

ŞÜPHELİ MİNİBÜS POLİSİ ALARMA GEÇİRDİ

Okmeydanı Darülaceze Caddesi'nde görülen şüpheli minibüs, polisi alarma geçirdi. Polis telsizinden minibüsün plakası anons edilerek, bombalama olaylarına karışabileceği yönünde ihbar bulunduğu belirtildi.

POLİS MİNİBÜSÜN ÖNÜNÜ KESTİ

Harekete geçen polis ekipleri, minibüsün önünü keserek Mecidiyeköy'de durdurdu. Araçta bulunan 2 kişi gözaltına alındı. Olay yerine gelen bomba uzmanlarının yaptığı incelemede araçta patlayıcıya rastlanmadı. Terörle Mücadele ekiplerinin de yaptığı incelemenin ardından minibüs, Üsküdar'daki Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

ARAÇ DİDİK DİDİK ARANDI

Çevrede geniş güvenlik önlemleri alınırken, minibüsün bulunduğu Geçit Sokak da yaya ve araç trafiğine kapatıldı. Olay yerine gelen bomba uzmanları minibüsü didik didik aradı. Minibüste patlayıcıya rastlanmadı.

TRAFİKTE UZUN KUYRUKLAR OLUŞTU

Mecidiyeköy'de bomba şüphesiyle kapatılan cadde, trafikte de yoğunluk yaşanmasına neden oldu. Aracın çekilmesinin ardından trafik normale döndü.

MALTEPE'DE DE ŞÜPHE ÜZERİNE DURDURULAN ARAÇTAN SİLAH VE MERMİ ÇIKTI

Maltepe'de polisin şüphelenerek durdurduğu ve polis aracı süsü verildiği anlaşılan otomobilden çeşitli silahlarla çok sayıda mermi çıktı.

Edinilen bilgiye göre ön kısmında çakar tertibatı olan ve Ercan Ö. idaresindeki 34 GV 2237 plakalı araç üzerinde yapılan kontrollerde 1 adet seri numaraları silinmiş ruhsatsız tabanca ile mermi, bagajda ise 1 adet pompalı tüfek ile 4 adet tüfeğe ait fişek, 15 adet 7x65mm tabanca mermisi, 25 adet kuru sıkı mermisi, polis kanalları yüklü olan telsiz, kelepçe, sivil polis yeleği, çakar kumandası, farklı şahıslara ait kimlik fotokopisi ve fotoğraf ele geçirildi.

Gerekli yasal işlemleri yapılabilmesi için doktor raporuyla birlikte Maltepe Asayiş Büro Amirliğine teslim edilen şahıs, buradaki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilecek.

Araç ise cezai işlemler uygulanarak otoparka götürüldü.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
    Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim