• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 10 °C
  • İzmir 12 °C

Şişli’de çifte soygun

Şişli’de çifte soygun
Şişli'de belediyeye ait hizmet binası içinde bulunan PTT ve fatura tahsilat merkezine gelen yüzleri maskeli silahlı 3 kişi, veznelerde bulunan yaklaşık...

Şişli'de belediyeye ait hizmet binası içinde bulunan PTT ve fatura tahsilat merkezine gelen yüzleri maskeli silahlı 3 kişi, veznelerde bulunan yaklaşık 15 bin lirayı alarak kayıplara karıştı. Polis ekipleri, soyguncuları yakalamak için çalışma başlattı.

Olay 11.00 sıralarında Mahmut Şevket Paşa Mahallesi Mithat Paşa Caddesi üzerinde bulunan Şişli Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü binasında meydana geldi. İddiaya göre, yüzleri maskeli silahlı 3 kişi, binaya girerek PTT şubesi ile su, elektrik ve doğalgaz faturası tahsilatı yapan tahsilat merkezine yöneldi. Çalışanlara silahlarını doğrultan şahıslar, veznelerde bulunan yaklaşık 15 bin lirayı alarak olay yerinden uzaklaştı. Çalışanların ihbarı üzerine söz konusu yere çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis ekipleri, bina önüne şerit çekerek içeri girişleri yasakladı. Yaşanan soygun nedeniyle binada faaliyet gösteren kurumlar, işlemlerine bir günlüğüne ara verdi.

Soygun sırasında mektup göndermek için içeride olduğunu söyleyen Veysi Demirtaş isimli görgü tanığı, yaşananları şöyle anlattı: "Sabah mektup göndermek için buraya geldim. Postaneye girdim bir on dakika sonra sesler yükselmeye başladı. Ben deli birisi sandım bakmadım. Aradan bir iki dakika geçti, silahlı bir kişi girdi içeri. Yüzü başı falan kapalıydı maskeliydiler. Başta bir kişi geldi, sonra bir kişi daha geldi kapıda da bir kişi daha vardı. 3 kişilerdi toplam. İçeri girdikten sonra arkadaşlar bütün parayı masaya koydular zaten. Parayı aldıktan sonra poşet alalım dediler poşet aldıktan sonra kaçtılar. İçeride çalışan arkadaşlarla beraber 7 kişiydik. Sadece parayı falan çıkarın diye bağırıyorlardı. Başta elleriyle götürdüler, sonra dönüp poşet aldılar içeriden."

Cihan

Şişli’de çifte soygun

Şişli’de çifte soygun

Şişli’de çifte soygun

Şişli’de çifte soygun

Şişli’de çifte soygun

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim