• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 16 °C

Şirket Yöneticilerini Ve Liderleri Buluşturan Sempozyum

Şirket Yöneticilerini Ve Liderleri Buluşturan Sempozyum
KalDer İzmir Şubesi'nin bu yıl 17.'sini gerçekleştireceği mükemmelliği arayış sempozyumunda bir araya gelecek şirketlerin yöneticileri ve liderler, deneyimlerini...

KalDer İzmir Şubesi'nin bu yıl 17.'sini gerçekleştireceği mükemmelliği arayış sempozyumunda bir araya gelecek şirketlerin yöneticileri ve liderler, deneyimlerini paylaşarak katılımcıların çalışmalarına yön verecek.

KalDer İzmir Şubesi'nin bu yıl 17. kez gerçekleştireceği Mükemmelliği Arayış Sempozyumu, 1 ve 3 Haziran tarihleri arasında yapılacak. "Vuca: Değişim Dünyası" başlığında düzenlenecek sempozyumda, konomiye yön veren şirket ve liderleri bir araya gelerek firmaların yol haritası belirlenecek. Sempozyuma ilişkin bilgiler veren KalDer İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Osman Ünal, globalleşen dünyada firmaların sadece ekonomik anlamda değil, sosyal ve siyasal değişimlerden de etkilendiğini söyledi. Ünal, çok sayıda yöneticinin İzmir Hilton Oteli'ndeki sempozyuma konuşmacı olarak katılacağını dile getirerek, "Futurebright Kurucusu Akan Abdullah, Anadolu Üniversitesi'nden Prof. Dr. Yavuz Odabaşı, TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şükrü Ünlütürk, Enocta CEO'su Ahmet Hançer, DYO Boya Genel Müdürü Serdar Oran, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şerafettin Aşut, Bosch Fabrika Müdürü İrfan Bayrak, Maxion Jant Genel Müdürü Hakan Ünlü ve pek çok önemli yöneticiyi, konuşmacı olarak ağırlayacağız" dedi. Rekabet koşullarının tüm sektörleri değişime ittiğini, bunun sonucu olarak da yönetim becerileri ve insan kaynağının öneminin giderek arttığını kaydeden Osman Ünal, sempozyum kapsamında deneyimlerini paylaşacak sektör yöneticilerinin çıkarımlarının da, katılımcılara yön vereceğini ve rehberlik edeceğini dile getirdi.

KalDer İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Osman Ünal sözlerini şöyle sürdürdü:

"MAS'ın üçüncü gününde sahiplerini bulacak olan Ege Bölgesi Mükemmellik Ödülü ve Yılın Başarılı Ekibi Ödülü değerlendirmelerinde geçmiş yıllardan edinilen dersler, yaşama geçirilen projeler, oluşturulan ekipler ve uygulama süreçlerinin de göz önünde tutulacağını sözlerine ekledi.

Sempozyumun başlığında yer alan Vuca kavramının ise İngilizce volatility (değişken), uncertainty (belirsiz), complexity (karmaşık) ve ambiguity (muğlak) kelimelerinin birleşmesinden oluştuğu belirtildi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim