• BIST 10247.75
  • Altın 2395.162
  • Dolar 32.2695
  • Euro 34.6233
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 19 °C

Sındırgı’da Doğanın Kalbine Yürüdüler

Sındırgı’da Doğanın Kalbine Yürüdüler
Turizm Haftası nedeniyle Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde doğa yürüyüşü gerçekleştirildi.

Turizm Haftası nedeniyle Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde doğa yürüyüşü gerçekleştirildi.

Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde gerçekleştirilen "Doğa Yürüyüşüne" Sındırgı Belediye Başkan vekili Bahtiyar Kocaer, İlçe Kaymakamı Ercan Ateş, Orman Bölge Müdürü Hüseyin Yalçın, İl Kültür ve Turizm Müdürü Mustafa Çaltı, Cumhuriyet Savcısı İbrahim Orkun Özcan, Belediye Başkan Yardımcısı Emin Uygar Çelik, Birim Amirleri, Kamu Kurum Müdürleri, BALDAK ve vatandaşlar katıldı.

Cüneyt Vadisinden başlayan yürüyüş Dere gölcük mahallesine kadar devam etti. Sındırgı'da gerçekleştirilen doğa yürüyüşüne katılanlar yürüyüş güzergahında bol bol selfie yaparken, bir yandan da hatıra fotoğrafı çektirdi. Güzergah sonunda yürüyüşe katılanlara sürpriz yapıldı. Mahalle sakinleri tarafından yürüyüş yapanlara gözleme, ayran, höşmerim ve çar ikramında bulunuldu. Yürüyüşe katılanlar Cüneyt Vadisinin muhteşem doğasında unutulmaz bir gün geçirdi. Yürüyüşle ilgili olarak bilgi veren İl Kültür ve Turizm Müdürü Mustafa Çaltı; "2016 Turizm haftası kapsamında doğa yürüyüşü yapıyoruz. Sındırgı Kaymakamlığı ve Belediyemizin ev sahipliğinde Sındırgı ilçemiz sınırları içerisinde Cüneyt vadisinde böyle bir yürüyüş yapıyoruz. 100'den fazla doğa sevenlerimizin katıldığı yürüyüşü tamamladık. Alternatif turizm alanında önemli bir adım atılmıştır. İlimizin diğer dağlarında da "Misiya" dediğimiz bir projemiz var. Bu projenin bir ayağını da Sındırgı'da gerçekleştireceğiz. İnşallah deniz turizmine alternatif olarak bu doğa turizmini de yaygınlaştırmış olacağız. Sındırgı termal ve doğa turizminin merkezi olma durumundadır" dedi.

Sındırgı Kaymakamı Ercan Ateş ise; "Sındırgımızda Turizm Haftası kapsamında güzel bir doğa yürüyüşü gerçekleştirdik. Doğa ve termal turizmin cenneti olan Sındırgımızda gerçekleştirdiğimiz doğa yürüyüşüne 7'den 77'ye herkes katılım gösterdi. Doğa yürüyüşüne katılım gösteren herkese teşekkür ederim" dedi.

Doğa yürüyüşüne katılan Orman Bölge Müdürü Hüseyin Yalçın ise yaptığı konuşmada, "Turizm haftası kapsamında Sındırgı Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığı ve Turizm İl Müdürlüğünün ortaklaşa gerçekleştirdiği Doğa Yürüyüşü "ne katıldık. Biz ormanları ekonomik olarak işletiyoruz. Ancak sosyal fonksiyonları da var. Bu sosyal fonksiyonların içinde bulunmaktan zevk alıyorum" şeklinde konuştu.

Sındırgı Belediye Başkan vekili Bahtiyar Kocaer ise; "Turizm Haftası nedeniyle Belediyemiz ve Turizm İl Müdürlüğünün ortaklaşa yürütüğü Doğa yürüyüşüne katılan herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

Sındırgı’da Doğanın Kalbine Yürüdüler

Sındırgı’da Doğanın Kalbine Yürüdüler

Sındırgı’da Doğanın Kalbine Yürüdüler

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
    Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim