• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 16 °C

Silifkeli Futbolseverler Tribün İstiyor

Silifkeli Futbolseverler Tribün İstiyor
Mersin Süper Amatör Küme'de şampiyonluk parolasıyla maçlarını oynayan ve Bölgesel Amatör Lig'i (BAL) hedefleyen Medcem Silifke Belediyespor'u iç saha...

Mersin Süper Amatör Küme'de şampiyonluk parolasıyla maçlarını oynayan ve Bölgesel Amatör Lig'i (BAL) hedefleyen Medcem Silifke Belediyespor'u iç saha maçlarındaki ortalama seyirci sayısıyla Süper Lig, 2. lig ve 3. ligde mücadele eden birçok takımı geride bırakıyor. Zaman zaman da tribün yetersizliğinden de taraftarlar dışarıda kalarak maçı izleyemiyor.

Silifke Şehir Stadı'nda maçlarını oynayan Medcem Silifke Belediyespor, Mersin Süper Amatör Kümede mücadele ederken, taraftarlar Silifke Şehir Stadını tıklım tıklım doldurarak başarılara ulaşmak için büyük bir özveriyle gayret eden futbolculara ve teknik ekibe destek vererek yalnız bırakmıyorlar.

"SİLİFKELİ, GENÇLERİMİZE SAHİP ÇIKIYORUZ"

Silifke Belediye Başkanı ve Medcem Silifke Belediyespor Onursal Başkanı Mustafa Turgut, "Silifke'de spora ve sporcuya gereken önemin verilmesini sağlıyoruz. Çekirdekten yetişen sporcularımızı ilerki yıllarda başarılı takımlarda görmek ve bizleri temsil etmesini sağlamak bir Silifkeli olarak hepimizin görevidir. Genç nesile sahip çıkmak için var gücümüzle çalışıp, takımımızı hak ettiği konuma getireceğiz. Birçok kulüpte başarılı çalışmalar sergileyen ve desteklenmesi gereken genç oyuncularımızı Belediye sporumuza kazandırmaya devam edeceğiz. Silifke gerçekten spor alanında başarılı ve alt yapısı sağlam bir ilçe. Yeni sezonda hedeflerimiz Bölgesel Amatör Lig'e yükselmek daha sonra 3.ligde ve 2.ligde mücadele ederken buradan adımızı Türkiye'ye duyurmaktır. Bu sene takımımıza BAL yolunda başarıları diliyorum. İnşallah şampiyon olacağız" dedi.

"SİLİFKE PROFESYONEL LİGİ HAKEDİYOR"

Silifke'nin profesyonel ligi hak ettiğini belirten Medcem Silifke Belediyespor Kulübü Başkanı Mehmet Ali Özer, Silifkespor'un geçmişi başarılarla dolu olduğunu belirterek, "Takımımız, şuan Amatör Ligde mücadele ediyor ama inşallah kısa zaman sürecinde profesyonel ligde mücadele edecek. Silifkeli taraftarlarımız her maçımızda bizleri destekliyorlar, şuan üst liglerde bile olmayan seyirciler kadar takımımızın maçını taraftarlarımız izliyor. Her maçımızda Silifke Şehir Stadı tıklım tıklım doluyor. Silifkelilere, taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

"TÜRKİYE'YE ÖRNEK OLUYORUZ"

Futbolun taraftarlarla birlikte güzel olduğunu belirten Medcem Silifke Belediyespor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Murat Araycı ise,"Silifkemiz tam bir futbol şehri, her zaman başarıyı hak ediyor. Maçlarımızda 1200 kişilik tribünlerimiz doluyor, 200 çocuk, çok fazla sayıda da kadın taraftarımız var. Türkiye'ye örnek olacak bir tribün fotoğrafı oluşturuyoruz.. Hem küfürden uzak hem de büyük bir coşkuyla muhteşem maçlar yapıyoruz. Bal'a çıktığımızda saha kenarlarına tribünler yapılacak. Taraftarlarımız tribünlerden bizleri daha iyi izleyip, bizleri destekleyecekler. Ayrıca her zaman yanımızda olan bizlere maddi manevi destek veren Silifke Belediye Başkanı ve Medcem Silifke Belediyespor Onursal Başkanı Mustafa Turgut'a, ana sponsorumuz Medcem'e her maçımızda tribünleri dolduran taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum" dedi.

Silifkeli Futbolseverler Tribün İstiyor

Silifkeli Futbolseverler Tribün İstiyor

Silifkeli Futbolseverler Tribün İstiyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim