• BIST 10218.58
  • Altın 2444.587
  • Dolar 32.193
  • Euro 34.7877
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 15 °C

SGK Personelinden Şehitliğe Anlamlı Ziyaret

SGK Personelinden Şehitliğe Anlamlı Ziyaret
Sivas Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) personeli Şehitler Haftası nedeniyle Yukarı Tekke Mezarlığı'nda bulunan Garnizon Şehitliği'ni ve Şehitler Müzesi'ni...

Sivas Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) personeli Şehitler Haftası nedeniyle Yukarı Tekke Mezarlığı'nda bulunan Garnizon Şehitliği'ni ve Şehitler Müzesi'ni ziyaret etti.

SGK Sivas İl Müdürü Mustafa Kayış ve beraberindeki kurum personeli, Şehit Aileleri ve Gazileri Derneği Başkanı Mustafa Hızal ile birlikte Şehitler Haftası nedeniyle Yukarı Tekke Mezarlığı'nda bulunan Garnizon Şehitliği'ni ziyaret etti. Şehitler için dua edilmesinin ardından kurum personeli şehit olan askerlerin mezarlarına karanfil bıraktı. Daha sonra şehit asker ve polislerin kişisel eşyalarının sergilendiği Şehitler Müzesi'ni gezen kurum personeli duygusal anlar yaşadı.

SGK İl Müdürü Mustafa Kayış, Şehitler Haftası nedeniyle böyle bir ziyaret gerçekleştirdiklerini belirterek,"Cuma günü şehitlerimizi anma günümüz bugün arifesinde Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü'nden çalışan şehit ve gazi yakınlarımızla birlikte, kurum personelimizle buraya gelip, şehitlerimizin ruhuna bir Fatiha okumak bu müzedeki manevi atmosferi teneffüs etmek için buraya geldik. Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Ruhları şad mekanları cennet olsun. Şehitlerimiz şundan emin olsunlar. Bıraktıkları emanet bizlerdedir. Bizler bu emaneti sonuna kadar taşıyacağız. Canımız pahasına sonuna kadar götüreceğiz. Bu vatan bölünmeyecek, bu bayrak inmeyecek, bu ezanlar susmayacak."dedi.

Şehit Aileleri ve Gazileri Derneği Başkanı Mustafa Hızal ise,"İlk defa bir kamu kurumu ve kuruluşumuz ve Şehit Aileleri ve Gazileri Derneği olarak ortaklaşa yapmış olduğumuz bu Şehitler Müzesi'nin ziyaret edilmesi gerçekten bu bizleri çok memnun etmiştir. Sosyal Güvenlik Kurumu'muz bizim şehitlerimiz olduktan sonra bütün ailelerimizin gerek sosyal haklarını, gerekse maaş noktasında her türlü destek ve katkılarını yanımızda hissediyoruz. Bu öncülüğünde ilk olarak Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından yapılmış olması nedeniyle gerçekten takdire şayan bir ortam oluştu."diye konuştu.

Öte yandan, Şehitler Haftası nedeniyle Sivas'ta askerlik görevini yapan 204 acemi er de Şehitler Müzesi'ni gezdi.

SGK Personelinden Şehitliğe Anlamlı Ziyaret

SGK Personelinden Şehitliğe Anlamlı Ziyaret

SGK Personelinden Şehitliğe Anlamlı Ziyaret

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
    Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim