• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 16 °C

Seyitlili Bayanlar Yunusemre’yi Gezdi

Seyitlili Bayanlar Yunusemre’yi Gezdi
Yunusemre Belediyesi tarafından bayanlara yönelik ilçeyi tanıtmak için düzenlenen gezi programında kırsal mahallelerden biri olan Seyitli Mahallesinde ikamet...

Yunusemre Belediyesi tarafından bayanlara yönelik ilçeyi tanıtmak için düzenlenen gezi programında kırsal mahallelerden biri olan Seyitli Mahallesinde ikamet eden bayanlar ilçeyi gezdi. İlçedeki tarihi ve kültürel mekanları gezen Seyitlili bayanlar, keyifli bir gün geçirdi.

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi'nin talimatlarıyla Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen Yuntdağlı bayanların Manisa'nın tarihi ve kültürel mekanları tanımaları için düzenlenen gezi kapsamında Seyitli Mahallesinden 40 bayan Yunusemre'de konuk edildi. İlçenin tarihini mekanlarını ve Yunusemre Belediyesi tarafından hizmete giren hanımlar lokallerini ziyaret eden Seyitlili bayanlar, ilk kez gördükleri mekanlara hayran kaldı. Bayanlar, özellikle hanımlar lokallerinde bayanlara yönelik açılan kursların, bayanlar için büyük bir şans olduğunu ve aynı kursların kendi mahallerinde de açılmasını talep etti.

"ALLAH BAŞKAN ÇERÇİ'DEN RAZI OLSUN"

Gerçekleşen gezinin bazı bölümlerinde Seyitlili bayanlarla bir araya gelen Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur'a duygularını aktaran bayanlar, "Bu yaşa geldik, yaşadığımız ilçede görmediğimiz o kadar çok yer varmış ki, sağolun sizler sayesinde buraları görme fırsatı bulduk. Başkanımız Çerçi'den ve sizlerden Allah razı olsun. Böylesine güzel bir günü bizlere yaşattınız, hepinize teşekkür ediyoruz" dedi.

Başkan Yardımcısı Uygur da, Yuntdağı'nda ikamet bayanların sosyal hayatta daha fazla yer almaları için bu tür kültürel gezilerin devam edeceğinin altını çizerek, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi'nin selamlarını da Seyitlili bayanlara iletti.

"BELEDİYEMİZ HİZMET KONUSUNDA KENDİNİ KANITLAMIŞTIR"

Seyitli Mahalle Muhtarı Hüseyin Kırgöz de, "Yunusemre Belediyesi tarafından bayanlarımıza yönelik gerçekleştirilen bu kültürel gezi bayanlarımız tarafından çok beğenildi. Yeni kurulmasına rağmen hizmet konusunda kendisini kanıtlayan bir belediyemiz var. Her türlü isteğimizi ellerinden geldiğince yerine getirmeye çalışıyorlar. Seyitli Mahallesi sakinlerine adına başta Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Çerçi olmak üzere tüm ekibine hizmetler için teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Seyitlili Bayanlar Yunusemre’yi Gezdi

Seyitlili Bayanlar Yunusemre’yi Gezdi

Seyitlili Bayanlar Yunusemre’yi Gezdi

Seyitlili Bayanlar Yunusemre’yi Gezdi

Seyitlili Bayanlar Yunusemre’yi Gezdi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim