• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 16 °C

Sevgi Evleri’nde Kalan Öğrencilere Kitap Hediyesi

Sevgi Evleri’nde Kalan Öğrencilere Kitap Hediyesi
Bilecik Belediyesi Kitap Fuarı'nda birbirinden güzel eseri Bileciklilerle buluşturan yayınevleri ve yazarları tarafından Bilecik Sevgi Evleri'nde kalan öğrencilere...

Bilecik Belediyesi Kitap Fuarı'nda birbirinden güzel eseri Bileciklilerle buluşturan yayınevleri ve yazarları tarafından Bilecik Sevgi Evleri'nde kalan öğrencilere kitap hediye edildi.

Kültür ve Sanat Şehri Bilecik'te gerçekleştirilen kitap fuarı ile kitapseverleri birbirinden güzel kitaplar ile buluşmaya devam ediyor. Temirağa Demir, Erdal Demirkıran, Kürşat Berkkan, Çetin Tarı ve Süleyman Kocabaş gibi değerli yazarlar tarafından aynı zamanda imza günleri de gerçekleştirilen kitap fuarında kitap hediye edilen öğrenciler, yazarlarla tanışma fırsatı buldu.

"ÖĞRENCİLERİMİZ KİTAP FUARINDA AYRICA KİTAP YAZARLARI İLE TANIŞTI VE KİTAPLARINI İMZALADILAR"

Bilecik Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Muhammed Akgül, yaptığı açıklamada Bilecik Belediyesi tarafından güzel bir çalışmanın gerçekleştirildiğini belirterek, "Bilecik Aile ve Politikalar İl Müdürlüğü olarak, belediyemizin gerçekleştirdiği organizasyon ile Sevgi Evleri'nde kalan öğrencilerimizle birlikte Bilecik Belediyesi Kitap Fuarına geldik. Bu fuarda kitaplarını sergileyen birçok yayınevi tarafından Sevgi Evleri'nde kalan öğrencilerimize birçok güzel kitap hediye edildi. Onun için buradayız. Öğrencilerimiz kitap fuarında ayrıca kitap yazarları ile tanıştı ve kitaplarını imzaladılar. Gençlerimizin kitap okuma alışkanlığını kazandırma noktasında gerçekleştirilen bu fuarı önemsiyoruz ve gerçekten çok güzel etkiler bıraktı. Bu tür fuarların Bilecik'te açılması tüm gençlerimiz için faydalı. İnşallah daha böyle güzel etkinlikleri Bilecik'te görürüz. Biz de Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü olarak gereken katkıyı vermeye hazırız" ifadelerini kullandı.

Bilecik Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürü Hülya Eçen Çalışkan ise, Bilecik Belediyesi ve Bilecik Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü iştirakiyle güzel bir çalışmayı daha gerçekleştirdiklerini kaydederek, "Çalışma kapsamında Sevgi Evlerindeki çocuklarımıza, Bilecik Belediyesi Kitap Fuarına katılan yayınevleri ve yazarlar tarafından Sevgi Evlerinde kalan öğrencilerimize güzel kitaplar hediye edildi" dedi.

Etkinlikte ünlü yazarlarla tanışma fırsatı bulan öğrenciler, fuarda bol bol fotoğraf çektirdi.

Öte yandan Bilecik Belediyesi Kitap Fuarı'nda kitaplarını sergileyen Kashna Kitap Ağacı yayınevi Satış Sorumlusu Cem Vargün, Bilecik'te güzel bir etkinliğin paydaşı olduklarını belirterek, önümüzdeki günlerde Sevgi Evleri'ndeki öğrencilere verilmek üzere birbirinden güzel 80 adet kitabı daha öğrencilere hediye edileceklerini kaydetti.

Sevgi Evleri’nde Kalan Öğrencilere Kitap Hediyesi

Sevgi Evleri’nde Kalan Öğrencilere Kitap Hediyesi

Sevgi Evleri’nde Kalan Öğrencilere Kitap Hediyesi

Sevgi Evleri’nde Kalan Öğrencilere Kitap Hediyesi

Sevgi Evleri’nde Kalan Öğrencilere Kitap Hediyesi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim