• BIST 8718.11
  • Altın 2240.804
  • Dolar 32.3322
  • Euro 35.1533
  • İstanbul 10 °C
  • Ankara 5 °C
  • İzmir 10 °C

Sevdiklerinizi Sevgi İzi İle Güvence Altına Alın

Sevdiklerinizi Sevgi İzi İle Güvence Altına Alın
Hatay'ın Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi, ilçede faaliyet gösteren özel rehabilitasyon merkezleri müdürleri ile görüşerek anlattığı Sevgi...

Hatay'ın Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi, ilçede faaliyet gösteren özel rehabilitasyon merkezleri müdürleri ile görüşerek anlattığı Sevgi İzi Projesi tam destek gördü. Başkan Şanverdi, projenin biran önce hayata geçirilebilmesi için ellerinden geleni yapacaklarını dile getirdi.

Sevgi izi Projesi kapsamında belediye personelini görevlendirerek projeye start verdiklerini söyleyen Başkan Şanvedi, "Görevlendirilen personelimiz proje hakkında gerekli bilgileri toplayarak Reyhanlı'da faaliyet gösteren Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezleri yönetici ve öğretmenlerine, okul müdürlerine Sevgi İzi Projesi kapsamlı bir şekilde anlatılarak destek olmaları sağlandı" dedi.

Başkan Şanverdi, konuşmasının devamında şunları söyledi:

"Bu kapsamda Rehabilitasyon Merkezlerinde eğitim gören veya görmeyen Otizim, Down Senduromlu, Alzheimer(Demans) ve Zihinsel engelli tüm hasta yakınlarına ulaşılarak, Reyhanlı Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne müracaat etmeleri durumunda onlara Sevgi İzinin hangi maksatlar için kurulmuş bir proje olduğu görsel bir şekilde slaytlarla sunum yapılarak anlatılması sağlanacaktır. Belediyemiz nikah salonunda 14 Mart 2016 pazartesi günü saat : 10.00'da Sevgi İzi hakkında gerekli bilgiler slayt halinde anlatılacaktır, Otizim, Down Senduromlu, Alzheimer(Demans) ve Zihinsel engelli tüm hasta ve hasta yakınları davetlidir. Reyhanlı Belediyesi olarak amacımız İlçemizde, çevre mahallelerde ve köylerimizde ikamet eden hastalarımızın tamamını Sevgi İzi Projesiyle tanıştırarak güvence altına almak, kayboldukları takdirde mağdur olma ihtimallerini en aza indirmektir. Rehabilitasyon Merkezleri yöneticileri, Okul müdürleri, Mahalle ve köy muhtarlarından en önemli ricamız bu tarz hastası olan vatandaşlarımıza ulaşılarak Belediyemize müracaatlarının sağlanmasıdır."

Sevdiklerinizi Sevgi İzi İle Güvence Altına Alın

Sevdiklerinizi Sevgi İzi İle Güvence Altına Alın

Sevdiklerinizi Sevgi İzi İle Güvence Altına Alın

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim