• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 15 °C

SES-sizsiniz Spor Kulübü’nden Özel Çocuklar İçin ’Özel’ Gece

SES-sizsiniz Spor Kulübü’nden Özel Çocuklar İçin ’Özel’ Gece
Edirne'de faaliyet gösteren Ses-Sizsiniz Spor Kulübü, özel gereksinimli çocukların toplumsal yaşamda aktif olmalarına destek sağlamak için yardım gecesi...

Edirne'de faaliyet gösteren Ses-Sizsiniz Spor Kulübü, özel gereksinimli çocukların toplumsal yaşamda aktif olmalarına destek sağlamak için yardım gecesi düzenlemeye hazırlanıyor.

Edirne'de geçtiğimiz Ekim ayında kurulan ve kentte öğrenimlerine devam eden özel gereksinimli çocuklar için özel faaliyetler bulunmak için çalışan Ses-Sizsiniz Spor Kulübü, çocuklar için yardım gecesi düzenlemeye hazırlanıyor.

Ses-Sizsiniz Spor Kulübü Dernek Başkanı İlknur Acar, özel çocukları, okullarında ziyaret edip aileleri ile görüşerek kulüplerinde sporcu olarak bünyelerine kattıklarını belirtti. Acar, "Antrenörlerimiz ile sözleşmelerimizi yaptık. Kulübümüz şuan itibarıyla Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonuna ve Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu'na üye başvurusu yaparak kayıt olmuştur. Amacımız özel gereksinimli çocukların toplumsal yaşamda aktif olmalarını sağlamaktır. Aktif yaşama katılımlarını bizler spor yolu ile gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Sporcularımızı iyi bir şekilde yetiştirerek 2016 yılında özel çocuklar için gerçekleştirilen spor müsabakalarına katılmalarını sağlayarak ilimize madalyalarla, derecelerle dönmelerini sağlamayı hedefliyoruz" dedi.

"SESİMİZE "SES" OLMALARINI İSTİYORUZ"

Acar, özel gereksinimli çocukların spor yapmaları için gerekli malzemeleri temin etmek adına Edirne'de bir ilk olacak yardım gecesini düzenlemeye hazırlandıklarına değinerek, "25 Şubat 2016 Perşembe günü akşamı Acar Tesisleri'nde, ünlü şarkıcılar Murat Kurşun, Oktay Gürtürk, Ali Boran ve Karahan ile sürpriz sanatçıların katılımlarıyla yemekli bir yardım gecesi planladık. Bizlere destek olan ve hiç düşünmeden teklifimizi kabul eden sanatçılarımıza bu konudaki duyarlılıklarından dolayı çok teşekkür ediyoruz. Edirne halkının bu yardım gecesine destek olacaklarına ve "Sesimize Ses" olacaklarına canı gönülden inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim