• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 18 °C

Şenkaya Belediyesi Araçlarını Yeniledi

Şenkaya Belediyesi Araçlarını Yeniledi
Yeni araçları tanıtmak için Şenkaya Kaymakamlığı önündeki meydanda program düzenledi.

Şenkaya Belediyesi araç filosuna yeni 11 araç eklendi.

Yeni araçları tanıtmak için Şenkaya Kaymakamlığı önündeki meydanda program düzenledi. İlçe Müftüsü Adem Ekmekçi tarafından yapılan duadan sonra kurbanlar kesildi. Şenkaya Belediyesine alınan 2 kamyon, 2 çöp kamyonu, 1 su tankeri, 1 cenaze aracı, 2 pikap, 1 traktör, 1 kepçe,1 makam arabası ve bir de zabıta arabası ile birlikte toplam 11 araç Şenkaya Belediye makine parkına katıldı.

Şenkaya Belediye Başkanı Görbil Özcan, "Şenkaya ilçemiz yaklaşık bin 420 km alana sahiptir. Dolayısıyla geçmişteki eski makina parkıyla hizmet verme imkanımız olmuyordu. Makine parkındaki araçlarımızı yenileyerek halkımıza yakışır bir şekilde hizmet vermeye çalışacağız. Halkımıza verdiğimiz sözleri ve görevimizi biliyoruz. Onlara layık bir hizmet yapmak istiyorum. İlçemize hayırlı uğurlu olsun." dedi.

Daha sonra Şenkaya İlçe Kaymakamı Ahmet Özkan bir konuşma yaparak, "Bugün son bir yıl içerisinde ilçemize hizmet etmek için kazandırılan araçların hayırlısıyla kazasız belasız hizmet etmelerini ve ilçemize güzellikler katmaları için burada toplanmış bulunmaktayız. İlçemizin 69 köyü 17 mezrası ve yaylası ile birlikte mahalle statüsüne kavuşması ile birlikte belediyemizin omuzlarına ekstra bir yük yüklendi. Tabi şunun gururunu söyleye biliyoruz ki belediye başkanımız her fırsatta ilçesine bir şey kazandırmak için gayret ediyor bugün onun görüntüsüne hep birlikte tanık oluyoruz. Kendisiyle çalışmaktan çok gurur duyduğumu söylüyorum. Allah yolunu açık etsin." diye konuştu.

Törene katılan protokol ve vatandaşlar yeni araçların mutluluğunu halay çekerek kutladılar.

Araç tanıtım programına İlçe Kaymakamı Ahmet Özkan, Belediye Başkanı Görbil Özcan, Belediye Başkan yardımcıları Yavuz Bedir, Osman Yüce, Belediye Meclis üyeleri, kurum ve daire amirleri, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

Şenkaya Belediyesi Araçlarını Yeniledi

Şenkaya Belediyesi Araçlarını Yeniledi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim