• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 24 °C

Sendikalardan Teröre Tepki

Sendikalardan Teröre Tepki
Eğitim Sen Manisa Şubesi ve Türkiye Sağlık Sen Manisa Şubesi kendi il başkanlıklarında yaptıkları açıklamayla Ankara'daki saldırıyı kınadıklarını...

Eğitim Sen Manisa Şubesi ve Türkiye Sağlık Sen Manisa Şubesi kendi il başkanlıklarında yaptıkları açıklamayla Ankara'daki saldırıyı kınadıklarını bildirdi.

Eğitim Sen Manisa Şubesi Dönem Sözcüsü Ali Gök, düzenlediği basın açıklamasında Ankara'daki saldırıyı kınadığını bildirdi. Gök yaptığı açıklamada "Ankara'da evine giden, parkta dolaşan insanlarımızı paramparça eden insanlık dışı saldırılar olurken, aynı saatlerde Yüksekova ve Nusaybin Mahalleleri tankla havan toplarıyla dövülüyor, Sur'daki evler içinde ceset parçalarıyla birlikte dozerlerle yerle bir ediliyor. Dört bir yanımız kan ve barut kokuyor. Bugünümüzün ne de yarınımızın en ufak bir güvencesi yok. Son bir yıl içerisinde yüzlerce insanımız yaşamını kaybetmesine yol açan saldırı ve katliamlara rağmen Cumhurbaşkanı hala "Endişe etmeyin" demesinin, kendisi en büyük endişe kaynağıdır. Endişe etmemiz için daha ne kadar ölmemiz gerekiyor. Sözün bittiği noktadayız" dedi.

Türk Sağlık Sen Manisa Şube Başkanı Rıtvan Mutlu da düzenlediği basın toplantısında teröre tepki gösterdi. Mutlu şöyle konuştu: "Sağlık çalışanları için önemli bir gündü. Ancak Ankara'daki hain saldırı nedeniyle hüzünlü geçirilen bir gün olarak tarihe geçti. Türk milletinin huzuru birliği ve dirliğine yönelik saldırılar artarak devam ederken dini vicdanı olmayan terör yine Başkentimizi ve sivil vatandaşlarımızı hedef almıştır. Milletimizi derin bir acıya boğan bu alçakça saldırı nedeniyle yastayız. Ülkemizin geleceğinin ve bekasının çok ciddi bir tehdit altında olduğu aşikardır. Ekim ayında tarihi gar binası önünde şubat ayında Merasim Sokak'ta ve bugün ise Kızılay Güven Park'ta yaşanan saldırıların altındaki tüm kirli oyunları açığa çıkarmak yetkililerin en önemli görevi olmalıdır. Türkiye sevdasını, vatan ve millet derdini önde tutan Türk Sağlık Sen olarak pazar günü gerçekleştirilen bu hain saldırının tüm acısını derinden yaşıyoruz"

Sendikalardan Teröre Tepki

Sendikalardan Teröre Tepki

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim