• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 16 °C

Selahattin Eyyubi Hastanesi’nde Ayın Personellerine Teşekkür Belgesi

Selahattin Eyyubi Hastanesi’nde Ayın Personellerine Teşekkür Belgesi
Diyarbakır Selahattin Eyyubi Devlet Hastanesi'nde performanslara göre belirlenen ayın personellerine teşekkür belgesi verildi.

Diyarbakır Selahattin Eyyubi Devlet Hastanesi'nde performanslara göre belirlenen ayın personellerine teşekkür belgesi verildi.

Bir ay içerisinde göstermiş oldukları performanstan dolayı temizlik personelleri Dilek Aralan, Yıldız Siber, Musa Demir, Murat Karayel, Recep Moray, Ali Yavuz ve Hüseyin Bilen isimli 7 personele hastane müdür yardımcısı Eşref Ensarioğlu ve hastaneye temizlik hizmeti sunan temizlik firması müdürü Behzat Güler tarafından teşekkür belgesi verildi. Diyarbakır Selahattin Eyyubi Devlet Hastanesi Temizlik Firması Müdürü Behzat Güler, "Biz personellerimizin motivasyonunu artırmak ve halkımıza en güzel hizmeti sunmak adına her ay düzenli olarak ayın personellerini seçiyor ve kendilerine teşekkür belgeleri ile ödüllerini veriyoruz. Bu ayın personelleri olarak seçilen arkadaşlarımı kutluyorum. Kendileriyle gurur duyuyorum, hastanemiz için çok güzel çalışmalar sergilediler. Tabiki bu çalışmaları karşılıksız kalmayacaktır. Kendilerini motive etmek adına teşekkür belgesi ve ödüllerini veriyoruz. Bu yaptığımız uygulama diğer personellerimize de örnek oluyor" dedi.

Özveriyle çalışan tüm personelleri takdir ettiğini söyleyen Hastane Müdür Yardımcısı Eşref Ensarioğlu ise, "Hastanemizin her alanında olduğu gibi temizlik alanında da büyük özveriyle çalışan tüm personellerimizi tebrik ve takdir ediyorum. Hastanemiz temizlik konusunda çok titiz davranıyor. Bu ay seçilen 7 personelimizin dışında tüm personelimiz titizlikle işlerini yapıyor. Ancak personellerimizi motive etmek adına bu uygulamaları yapıyor ve ayın personellerini seçiyoruz. Bu 7 personelimiz bu ay artı performans sergileyerek ayın personeli olmaya uygun görülmüştür. Kendilerini tebrik ediyor ve hastane adına teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim