• BIST 10336.5
  • Altın 2401.232
  • Dolar 32.2653
  • Euro 34.7587
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 27 °C

Sektör temsilcileri: Bu fuar İzmir’i uçurur

Sektör temsilcileri: Bu fuar İzmir’i uçurur
Alanında Avrupa'nın en büyük fuarı olarak kabul edilen IF Wedding Fashion İzmir-10. Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı, sektör temsilcilerinin yüzünü...

Alanında Avrupa'nın en büyük fuarı olarak kabul edilen IF Wedding Fashion İzmir-10. Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı, sektör temsilcilerinin yüzünü güldürdü. Katılımcı firma temsilcileri, bu yıl ilk kez IF Wedding'e evsahipliği yapan Fuar İzmir'e de tam not verdi. Kimi beğenisini, "On numara, beş yıldız olmuş." sözüyle dile getirirken kimi de, "Bu fuar bizim gözbebeğimiz." dedi.

10. Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı, sektörün kalbinin attığı İzmir'de devam ediyor. Türkiye'nin en büyük ve en modern fuar alanı Fuar İzmir'de 2 Şubat 2016 günü kapılarını açan fuar, 5 Şubat tarihine kadar açık kalacak. 10. yaşına rekorlarla başlayan IF Wedding Fashion İzmir'e, bu yıl 198 firma ve 25 bine yakın profesyonel ziyaretçi kayıt yaptırdı. Beş kıtayı biraraya getiren fuar, daha ilk gününden sektör temsilcilerinin yüzünü güldürdü. Organizasyonun başarısı ve sektörün gelişmesine sağladığı katkı konusunda birleşen katılımcılar, Fuar İzmir ile birlikte dünyanın sayılı fuarları arasında gösterilen IF Wedding Fashion İzmir'in daha da büyüyeceğini söyledi.

Katılımcılardan bazıları, düşüncelerini şöyle özetledi:

Nedim Örün (İzmir): "İzmir'deki gelinlik fuarı, Türkiye için bir şans. Sektör içinse batıya açılan çok önemli bir fırsat. Bu yıl 10. kez kapılarını açtı ama 5. yılından itibaren bütün dünyada adını duyurdu, Avrupa'nın en kaliteli fuarı oldu. Bu yıl beş kıtadan alıcılar geliyor. Önümüzdeki yıllarda daha da gelişecek."

Javad Shadkam (İran): "IF Wedding Fashion İzmir'e dördüncü kez katılıyorum. Buraya gelmeden önce Amerika ve Hongkong'daki fuarlara katıldım. Dünyanın birçok yerinde fuarlara katılıyorum. Dost ve komşumuz olan Türkiye, bu fuarı en iyi şekilde yapıyor. İzmirliler olarak büyük gurur duymalısınız, çok iyi bir fuarınız var."

Hatice Kavaklıoğlu (İstanbul): "Fuara dördüncü kez katılıyoruz. Bu yıl çok geniş, İzmir'e yakışır bir fuar oluşturulmuş. Ziyaretçi sayısı da oldukça iyi. İstanbul'da dört mağazamız var, IF Wedding Fashion sayesinde İzmir'de de bir mağaza açmaya karar verdik. Fuar süresi kısa ama sektörün kalbi İzmir'de atıyor. Bu yüzden İzmir'e bir ay önce mağaza açtık."

Rıdvan Yalvak (İzmir): "Fuarın ilk iki yılına katılmıştık, sonra ara verdik. Yeni fuar alanının açılmasıyla yeniden katılmayı kararlaştırdık. Çok büyük, geniş bir fuar alanı, otopark sorunu yok. Ziyaretçiler rahatça geziyor. IF Wedding Fashion İzmir sadece Avrupa'da değil, dünya çapında kendini ispatlamış bir fuar. Avrupa'da sektörün en ileri gelen fuarlarından biri."

Tayyar Günbeyi (İstanbul): "IF Wedding Fashion İzmir'e beşinci kez katılıyorum. Yeni fuar alanı çok mükemmel olmuş. Bu fuar alanını kazandıranlara çok teşekkür etmek gerekiyor. Alım heyetleri stant yerleri olarak harika. On numara, beş yıldız diyorlar ya, her şey mükemmel. Fuarda beklentimizi karşıladık. Bu fuara herkesin katılmasını tavsiye ediyorum."

Ercan Kulu (İzmir): "Başarılı bir organizasyon yapıldı. IF Wedding Fashion İzmir, artık kendini kabul ettirerek diğer fuarların üstüne çıktı. Dünyada sayılı bir fuar olduğunu düşünüyorum. Fuar İzmir, gelinlikte marka olan bir kente yakışan bir hediye oldu. Etkisini de hemen gördük. Sektöre çok büyük katkısı olacak."

Muntasır Sahawneh (İstanbul): "IF Wedding'e ilk kez katılıyoruz. Harika bir fuar olmuş. Gelecek sene daha güçlü geleceğiz. İzmir'deki uluslararası bir fuar olduğu için çok heyecan verdi. Katıldıktan sonra, iyi ki katılmışız dedik. Her şey çok güzel."

Ülker Yar (İzmir): "25 yıldır başka bir sektörde faaliyet gösteriyordum. Bir yıl önce, 10 yaşımdan beri hayalini kurduğum gelinlik firmasını kurdum. Firma olarak ilk fuarımıza katılmak için dünyanın sayılı fuarları arasında gösterilen IF Wedding Fashion İzmir'i bekledik. O yüzden bu fuar benim ilk gözbebeğim."

Sektör temsilcileri: Bu fuar İzmir’i uçurur

Sektör temsilcileri: Bu fuar İzmir’i uçurur

Sektör temsilcileri: Bu fuar İzmir’i uçurur

Sektör temsilcileri: Bu fuar İzmir’i uçurur

Sektör temsilcileri: Bu fuar İzmir’i uçurur

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
    Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim