• BIST 9760.97
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 19 °C

Şehzadeler’den TEOG Ve YGS Öncesi Deneme Sınavı

Şehzadeler’den TEOG Ve YGS Öncesi Deneme Sınavı
Şehzadeler Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile Şehzadeler İlçesinde eğitim gören tüm 8. Sınıflara sınav heyecanını yenmeleri...

Şehzadeler Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile Şehzadeler İlçesinde eğitim gören tüm 8. Sınıflara sınav heyecanını yenmeleri ve sınav motivasyonunu arttırmak amacı ile TEOG deneme sınavı ve 12. Sınıflar içinde YGS deneme sınavı yapıldı.

Şehzadeler Belediyesi eğitime verdiği desteklere devam ediyor. Eğitime verdiği desteklerle Şehzadeler halkının büyük beğenisini toplayan Şehzadeler Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile geçtiğimiz hafta tüm 8. Sınıflar ve 12. Sınıflar için deneme sınavı yaptı. Geçtiğimiz hafta pazartesi ve Salı günü 2 oturum halinde gerçekleşen TEOG deneme sınavına ilçe genelindeki tüm 8. Sınıf öğrencileri girdi. Çarşamba günü ise tüm 12. Sınıflar için YGS deneme sınavı yapıldı. Şehzadeler Belediyesi olarak eğitime her alanda destek verdiklerini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik " Şehzadeler Belediyesi olarak TEOG ve YGS sınavlarına hazırlanan öğrenci kardeşlerimizin sınav stresini yenmeleri ve motivasyonlarını arttırmak amacı ile Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile ortaklaşa bir sınav düzenledik. Geçtiğimiz hafta yapmış olduğumuz sınavlara Şehzadeler ilçemizdeki tüm 8. Sınıflar ve 12. Sınıflar olarak yaklaşık 4500 öğrenci kardeşimiz katılmıştır. Geçtiğimiz hafta ilk olarak pazartesi ve Salı günü 2 oturum halinde tüm 8. Sınıf öğrencilerimiz TEOG deneme sınavına girerken, Çarşamba günü ise ilçemizdeki tüm 12. Sınıf öğrencileri" de YGS deneme sınavına girmişlerdir. Sınavların tamamlanmasının ardından kısa bir süre içerisinde sınav sonuçlarını tüm öğrenci kardeşlerimize ulaştırdık. Aynı zamanda sınav sonuçlarına ulaşmak isteyen öğrenci kardeşlerimiz belediyemizin web adresinden ulaşabileceklerdir. Şehzadeler Belediyesi olarak bu güne kadar olduğu gibi bu günden sonra da eğitime olan desteğimiz artarak devam edecektir" dedi.

Şehzadeler’den TEOG Ve YGS Öncesi Deneme Sınavı

Şehzadeler’den TEOG Ve YGS Öncesi Deneme Sınavı

Şehzadeler’den TEOG Ve YGS Öncesi Deneme Sınavı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim