• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 10 °C
  • İzmir 12 °C

Şehzadeler’den Ova Yollarına İyileştirme

Şehzadeler’den Ova Yollarına İyileştirme
Şehzadeler Belediyesi fen işleri müdürlüğüne bağlı ekipler, havaların düzelmesi ile birlikte başlayan tarım sezonu neden ile ova yolarında iyileştirme...

Şehzadeler Belediyesi fen işleri müdürlüğüne bağlı ekipler, havaların düzelmesi ile birlikte başlayan tarım sezonu neden ile ova yolarında iyileştirme çalışmaları başlattı.

Şehzadeler Belediyesinin geçen yıl başlatmış olduğu ova yolları iyileştirme çalışmalarını havaların düzelmesi ile birlikte yeniden başladı. Karaoğlanlı ve Sancaklıbozköy mahallelerinde yapılan ova yolu çalışmalarını inceleyen Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, çalışmalar hakkında çalışan ekiplerden bilgiler aldı. İnceleme esnasında Başkan Çelik'e Belediye Meclis üyesi Mehmet Kavas, Fen İşleri Müdürü Halit Ocaksev, Zabıta Müdürü İsmail Çiftçi eşlik etti. Şehzadeler Belediyesi olarak ova yolları ile ilgili çalışmaların bu yılda devam edeceğini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik "Şehzadeler Belediyesi olarak çiftçilerimize hizmet etmeye devam ediyoruz. Geçtiğimiz yıl Şehzadeler Belediyesi olarak ova yollarımız ile ilgili çalışmalar başlatmıştık. Şuana kadar yaklaşık bin kilometrelik ova yollarında malzemeli bakım olmak üzere iyileştirme çalışmaları yaptık. Bu yıl itibarı ile ekiplerimiz Karaoğlanlı ve Sancaklıbozköy mahallelerimizde çalışmalara başladılar. Çünkü bu mahallelerimizde kiraz hasadı başlıyor. Üreticilerimiz ürettiği kirazları daha rahat bir şekilde pazara ulaştıra bilsin, mahsullerini daha iyi değerlendire bilsinler diye, çiftçilerimizin bahçelerine ve tarlalarına giden tüm yollarda iyileştirme çalışmaları yapıyoruz. Bu yıl yaz sezonu boyunca da tüm ova yollarımızda iyileştirme çalışmaları yapmaya devam edeceğiz. Bu çalışmalarımızda emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, çalışmalarımızın çiftçilerimiz için, halkımız için hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Şehzadeler’den Ova Yollarına İyileştirme

Şehzadeler’den Ova Yollarına İyileştirme

Şehzadeler’den Ova Yollarına İyileştirme

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim