• BIST 9909.56
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 24 °C

Şehzadeler Kent Konseyi Şehitler İçin Lokma Döktürdü

Şehzadeler Kent Konseyi Şehitler İçin Lokma Döktürdü
Şehzadeler Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, son dönemde yaşana terör olayları nedeni ile şehit düşen güvenlik güçleri için lokma döktürüp 3...

Şehzadeler Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, son dönemde yaşana terör olayları nedeni ile şehit düşen güvenlik güçleri için lokma döktürüp 3 bin adet Türk bayrağı dağıttı.

Manolya Meydanı'nda şehitler için yapılan programa, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Ulus Kotluca, Kent Konseyi Başkanı Nejat Arusan, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, Kadın Kolları Başkanı Rukiye Yaver, Kadın Meclisi Başkanı Seher Taydaş ve çok sayıda vatandaş katıldı. Şehzadeler Belediyesi olarak gazi ve şehitleri unutmadıklarını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Ulus Kotluca, "Bilindiği gibi son dönemde ülkemizin doğusunda yaşanan terör olayları nedeni ile vatanımızı canı pahasına savunan asker ve polis şehitlerimiz var. Kent Konseyi Kadın Meclisimiz bu gün böyle bir lokma hayrı ile Şehitlerimizin yanında olduklarını gösterdiler. Aynı zamanda şanlı Türk bayrağımızı da vatandaşlarımıza dağıtıyoruz. Her vatandaşımız buna sahip çıkarak gururla evlerine asmalıdır" dedi.

"ŞEHİTLERİMİZİ RAHMET VE MİNNETLE ANIYORUZ"

Kent Konseyi Başkanı Nejat Arusan, terörle mücadeleyi sürdüren polis ve askerlere moral vermek istediklerini söyledi. Operasyonlarda şehit olanları anmak için Türk bayrağı dağıttıklarını belirten Arusan, "Bu memleketin birlik ve bütünlüğü için genç yaşta kara toprağa düşmüş şehitlerimizi anmak istedik. Şanlı bayrağımızı tüm vatandaşlarımıza dağıtıyoruz. Vatan için canlarını veren şehitlerimizi ve gazilerimizi yad ediyoruz. Bugün maalesef ülkemizin doğusunda ve güneydoğusunda bir mücadele var. Hep birlikte bu belanın üstesinden geleceğiz" dedi.

Şehzadeler Kent Konseyi Şehitler İçin Lokma Döktürdü

Şehzadeler Kent Konseyi Şehitler İçin Lokma Döktürdü

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim